Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Η αδερφή της Τζούλιας «σπάει» τη σιωπή της

«Έλεος, δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Γιατί δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι;» Με αυτά τα λόγια η Άρτεμις Αλεξανδράτου, σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σχετικά με το dvdσκληρού ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την αδερφή της, Τζούλια αλλά και όλα όσα επακολούθησαν.

Είναι ξεκάθαρο πως η Άρτεμις Αλεξανδράτου, δεν θέλει να εκφράσει την άποψή της, γύρω από όσα συμβαίνουν στην Τζούλια, μιας που όπως λέγεται δεν διατηρούν και την καλύτερη σχέση.

Στο μεταξύ, την Τετάρτη το ΣΔΟΕ, έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου, αναζητώντας αποδείξεις για το πορνό dvd, αλλά και γενικότερα για την περιουσιακή της κατάσταση.

Η ίδια επανέλαβε στους «ράμπο» του ΣΔΟΕ πως δεν υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό με την εταιρεία παραγωγής «Sirina» και πως πρόκειται για προσωπικές κλεμμένες στιγμές.

Στο στόχαστρό τους η βίλα στην Εκάλη, την οποία απέκτησε πρόσφατα το μοντέλο, αξίας 1 εκ. ευρώ!!!

Η πρώτη φορολογική παράβαση πάντως της Τζούλιας, ήταν ότι δεν έχει κάνει αλλαγή έδρας επαγγέλματος από τα νότια προάστια στα βόρεια. Εξελίξεις αναμένονται και τις επόμενες ώρες καθώς η Τζούλια εντός δύο εικοσιτετραώρων από την Τετάρτη έπρεπε να πάει στο ΣΔΟΕ με όλα της τα χαρτιά και να καταθέσει.

Τέλος σαν βόμβα έσκασε η είδηση, δια στόματος του μάνατζέρ της Μένιου Φουρθιώτη, ότι μετά το Πάσχα θα παντρευτεί με παπά και με κουμπάρο έναν επιχειρηματία ο οποίος ενδιαφέρεται πραγματικά για εκείνη. Μάλιστα, ο γάμος θα γίνει στην Αγία Μαρίνα της Εκάλης σε πολύ στενό κύκλο και θα ακολουθήσει δεξίωση.

Δείτε το βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...