Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Νέες αποκαλύψεις για το dvd της Τζούλιας

Ραγδαίες και «καυτές» είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του dvd με σκηνές σκληρού πορνό της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, παράλληλα με το ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο καθορίζεται στα 150.000 ευρώ η αμοιβή της Τζούλιας, αλλά και τα ποσοστά που θα έχει επί των πωλήσεων, υπάρχει και δεύτερο συμφωνητικό.

Σύμφωνα  λοιπόν με το δεύτερο συμφωνητικό ανάμεσα στην εταιρεία που ανέλαβε την παραγωγή του ροζ dvdκαι της Τζούλιας, το μοντέλο δεσμεύεται έως το 2012 με την εν λόγω εταιρεία, έτσι ώστε να μην μπορεί να γυρίσει πορνό ταινία με άλλη εταιρεία πλην της «Sirina».

Επίσης υπάρχει αμοντάριστο υλικό 2,5 ωρών παρακαλώ ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την Τζούλια σε νέες περιπέτειες, στο οποίο έχει στην κατοχή του ο κ. Σειρηνάκης και για δικούς του λόγους δεν έχει μοντάρει ακόμα.

Στο μεταξύ σήμερα παρουσιάστηκε στο ΣΔΟΕ ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη παραγωγής ο οποίος και τους έδειξε το πρώτο συμφωνητικό στο οποίο υπάρχει και η υπογραφή του μοντέλου, ενώ δεσμεύτηκε πως σε τρεις ημέρες θα το καταθέσει μαζί με άλλα νέα στοιχεία που θα «ανάψουν νέες φωτιές».

Επιπλέον το star, αποκαλύπτει πως η παραγωγή του dvd κόστισε 50.000 ευρώ συν τις 150.000 που πήρε η Τζούλια σαν προκαταβολή. Τα νόμιμα αντίτυπα που έχουν πωληθεί και πιθανότητα έχουν ήδη εξαντληθεί είναι 120.000 ενώ τα καθαρά κέρδη που βάζει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας είναι 1.000.000 ευρώ.

Δείτε στο βίντεο όλες τις λεπτομέρειες από το ρεπορτάζ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...