Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Opa στη Eurovision

"Όpa" θα πουν τελικά ο Γιώργος Αλκαίος και οι Friends στη φετινή διοργάνωση της Eurovision στο Όσλο.

Ο γνωστός καλλιτέχνης και οι φίλοι του επιλέχθηκαν από το κοινό και την κριτική επιτροπή να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον φετινό μουσικό διαγωνισμό.

Σε έναν ελληνικό τελικό, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από τη λιτότητα, οι συμμετοχές αν και επτά δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν υπέροχες. Κάθε άλλο μάλιστα, αφού όλες οι συμμετοχές είχαν ένα κοινό σημείο: τη μετριότητα.

Ο Γιώργος Αλκαίος και οι friends έπεισαν περισσότερο ως παρέα και με μια σχετική άνεση έκοψαν το νήμα και πήραν το εισιτήριο για το Όσλο. Το τί θα φέρουν από τη Νορβηγία όμως είναι ένα ζήτημα, αφού τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, όχι για πρωτιές, αλλά έστω και για μια διάκριση.

Κατά τα άλλα το show στιγματίστηκε από τη λιτότητα των καιρών και δεν είχε τη λάμψη των προηγούμενων διοργανώσεων, αν και οι δύο παρουσιάστριες, η Τζένη Μπαλατσινού και η Ρίκα Βαγιάννη, έκαναν ότι μπορούσαν για να σώσουν την κατάσταση.

Η λιτότητα επηρέασε και τις στυλιστικές και ενδυματολογικές επιλογές, αφού οι παρουσιάστριες άλλαξαν μόνο τρεις τουαλέτες, ενώ και όλο το σκηνικό με τίποτα δεν θύμιζε την την παλιά αίγλη του θεσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...