Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Δάσκαλος ζει τον εφιάλτη από ψεύτικο προφίλ στο Facebook


Εφιαλτικές στιγμές ζει ένας δάσκαλος Δημοτικού σχολείου της Κεφαλλονιάς από τη στιγμή που κάποιος δημιούργησε εν αγνοία του προφίλ σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και καλούσε ανήλικες μαθήτριες σε ερωτικές συνευρέσεις.

Η απίστευτη ιστορία που έχει συγκλονίσει το νησί και ειδικά γονείς και μαθητές άρχισε να ξετυλίγεται όταν κάποιες μαθήτριες μπήκαν στο Facebook και βρήκαν προσωπική σελίδα του δασκάλου τους με φωτογραφία και σημείωση με την οποία τις παρότρυνε να βρεθούν ερωτικά.

Τα κορίτσια ενημέρωσαν αμέσως τους γονείς τους, οι οποίοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν τους γονείς όλων των μαθητών του σχολείου και όλοι μαζί πήγαν στο Δημοτικό για να λιντσάρουν τον δάσκαλο. Ο τελευταίος, όμως, έχοντας άγνοια για το τι ακριβώς είχε συμβεί, δεν μπορούσε να καταλάβει την οργή των γονιών και κατέφυγε στο γραφείο του διευθυντή για να αποφύγει τον προπηλακισμό. Μάλιστα, όταν άκουσε από τα χείλη των γονιών τις κατηγορίες, δεν άντεξε και υπέστη σοκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δάσκαλος φώναζε ότι δεν είχε καμία σχέση με τη συγκεκριμένη σελίδα στο Ιντερνετ και προσπαθούσε να τους πείσει ότι δεν έχει καν ιδέα από κομπιούτερ. Για του λόγου το αληθές, τους ζήτησε να μεταβούν στο σπίτι του για να δουν ιδίοις όμμασι ότι δεν έχει ούτε ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Οι γονείς έφυγαν από το σχολείο ζητώντας από τον διευθυντή να διερευνήσει σε βάθος το θέμα, ενώ ο εκπαιδευτικός μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και ενημέρωσε για το συμβάν τους αστυνομικούς, ζητώντας βοήθεια για να «καθαρίσει» το όνομά του. Υπέβαλε, μάλιστα, μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ενώ άμεσα θα προχωρήσει και σε αγωγές. Ερωτηθείς, πάντως, από τους αστυνομικούς αν υπήρχε κάποιο άτομο στο περιβάλλον του που θα ήθελε να του κάνει ζημιά, ο δάσκαλος ανέφερε το όνομα ενός πρώην φίλου του με τον οποίο είχε μαλώσει και τον είχε απειλήσει ότι θα τον καταστρέψει. ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...