Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Η απίστευτη εκδίκηση του γαμπρού

Σε ρινγκ μετατράπηκε χώρος γαμήλιας δεξίωσης σε γνωστό κέντρο της Αθήνας όταν ο γαμπρός εκδικήθηκε την άπιστη νύφη κάνοντάς τη ρεζίλι με μια αποκαλυπτική φωτογραφία που είχε βάλει κάτω από τις καρέκλες των καλεσμένων. Το ενσταντανέ έδειχνε τη νιόπαντρη γυναίκα σε... hot σεξουαλική στιγμή με τον κουμπάρο του ζεύγους!
Ο 35χρονος θέλησε να πάρει με αυτό τον τρόπο το... αίμα του πίσω, επειδή είχε ανακαλύψει ότι η 29χρονη μέλλουσα γυναίκα του τον απατά. Εδωσε λοιπόν εντολή σε έμπιστούς του να πάνε λίγο νωρίτερα στο μαγαζί όπου θα δινόταν η δεξίωση και να βάλουν κάτω από τα καλύμματα των καθισμάτων, όπου θα κάθονταν οι ανυποψίαστοι προσκεκλημένοι, τα αντίτυπα της φωτογραφίας που έδειχνε το παράνομο ζευγάρι «εν ώρα δράσης».

Αφού έγινε η τελετή στην εκκλησία, όλοι οι καλεσμένοι πήγαν στο μαγαζί όπου θα γινόταν το γλέντι. Από την αρχή που μπήκαν στην αίθουσα ακουγόταν συνεχώς ένα συγκεκριμένο τραγούδι: αυτό του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Χέρια ψηλά». Ολοι αναρωτήθηκαν γιατί επαναλαμβανόταν το συγκεκριμένο τραγούδι. Μάλιστα, κάποιοι δεν δίστασαν να ρωτήσουν και τον DJ, ο οποίος τους είπε πως το μόνο που γνωρίζει είναι ότι αυτή ήταν η ρητή εντολή του γαμπρού! Τη συνέχεια θα τη μάθαιναν λίγα λεπτά αργότερα, όταν οι νεόνυμφοι θα έφταναν στο χώρο της δεξίωσης.

Οταν το ζευγάρι μπήκε στο χώρο, τίποτα δεν προμήνυε τη θύελλα που θα ερχόταν: ο γοητευτικός γαμπρός (που μέχρι εκείνη την ώρα έκρυβε τέλεια την πικρία και τον θυμό του) και η εκθαμβωτική νύφη μπήκαν μέσα όλο χαμόγελα, χαιρέτισαν τους προσκεκλημένους τους και κατόπιν κατευθύνθηκαν στο κέντρο της αίθουσας για τα προβλεπόμενα από το γαμήλιο «πρωτόκολλο» (τούρτα, γαμήλιος χορός κ.λπ.). Και ενώ όλοι ετοιμάζονταν να χειροκροτήσουν τους νεόνυμφους, ο γαμπρός άρπαξε το μικρόφωνο και είπε τα εξής:

«Φυσικά θα αναρωτιέστε για ποιο λόγο επέλεξα να ακούγεται συνεχώς το τραγούδι “Χέρια ψηλά”. Η απάντηση βρίσκεται κάτω από το κάθισμά σας». Με έκπληξη, όλοι κοίταξαν στο μαξιλαράκι της καρέκλας και διαπίστωσαν πως υπήρχε ένας φάκελος, τον οποίο άνοιξαν με ανυπομονησία. Αυτό που είδαν τους άφησε με το στόμα ανοιχτό: η ωραία νύφη βρισκόταν σε ερωτική περίπτυξη με τον κουμπάρο και μάλιστα εκείνη είχε απαθανατιστεί με τα χέρια ψηλά!

Το τι έγινε δεν περιγράφεται! Η «πρωταγωνίστρια» της ροζ φωτογραφίας έχασε τις αισθήσεις της, την ίδια ώρα που ο γαμπρός κατευθυνόταν προς το μέρος του κουμπάρου κάνοντάς τον... μαύρο στο ξύλο! Ο χώρος της δεξίωσης μετατράπηκε σε πολεμικό μέτωπο, ενώ οι καλεσμένοι κοιτούσαν άναυδοι όλα όσα εκτυλίσσονταν μπροστά στα μάτια τους και δεν ήξεραν αν έπρεπε να γελάσουν ή να κλάψουν. Σε λίγα λεπτά, η νύφη συνήλθε και με τη βοήθεια κάποιων δικών της έφυγε άρον-άρον από τον χώρο που μύριζε μπαρούτι!

Οι περισσότεροι πάντως αναρωτήθηκαν γιατί ο γαμπρός έκανε τον γάμο και μετά τον διέλυσε! Οπως έγινε γνωστό, ήταν τέτοιο το σοκ που υπέστη βλέποντας τη φωτογραφία (προφανώς είχε υποψίες και είχε προσλάβει ντετέκτιβ) που αποφάσισε να κρατήσει την ψυχραιμία του μέχρι τον γάμο και να τα... δώσει όλα στην τελετή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...