Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Ψωμόπουλος: Ο εφιάλτης που έζησε από το dvd της Τζούλιας!

Για ποιον είχαμε να ακούσουμε μέρες και μας έτρωγε η αγωνία ποία είναι η τοποθέτηση του για το πορνό dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου; Ακριβώς, για τον Χρήστο Ψωμόπουλο. Πήγε ναυτάκι ο Χρήστος, έξω γίνονται πράματα και θάματα κι αυτός δεν είναι εδώ για να τοποθετηθεί. Και να μας λύσει την απορία, αν είδε το dvd και πώς του φάνηκε η Τζούλια; Εξάλλου, έχει προσωπική εμπειρία. Ο Ψωμόπουλος, που λες, έδωσε συνέντευξη στο Down Town και μίλησε για τη γνωστή ιστορία, αλλά δυστυχώς αυτά που θέλαμε να ακούσουμε, δεν τα ακούσαμε.

Είπε, όμως, ο άνθρωπος ότι πέρασε δύσκολες στιγμές όταν άκουσε για το dvd και να βεβαιωθεί περί τίνος πρόκειται. Στην αρχή του κοπήκανε τα πόδια, επειδή φοβήθηκε ότι θα είναι πρωταγωνιστής! «Ούτε στον χειρότερο εχθρό να μην τύχει αυτό» εξομολογήθηκε ο Χρήστος, αλλά αν είχε κατά νου για τα προσόντα του... ακέφαλου καβαλάρη, ε δε νομίζω ότι θα μιλούσε για εφιάλτη. Πάντως, ο εχθρός τέτοιο μπέρδεμα θα το ήθελε. Βέβαια, ο Ψωμόπουλος είχε δίκιο που αγχώθηκε, διότι τον έπαιρναν τηλέφωνο φίλοι του στο στρατόπεδο και του έλεγαν ότι «κρέμεται» στα περίπτερα σε ερωτικό dvd με την τζούλια.

Και από τη στιγμή που υπάρχει τέτοιο dvd (εννοείται αυστηρά προσωπικό κι ερασιτεχνικό) είναι να μη φοβάται ο άνθρωπος; Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Τι λες; Γιατί έχει τέτοιο ερωτικό dvd; Γούστο του και καπέλο του. Εξάλλου, ο Ψωμόπουλος από την βάφτιση του μέχρι σήμερα έχει κρατήσει αρχείο (σε βίντεο) όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής του. Και το σεξ με την Τζούλια είναι μία από αυτές.

Άσε με, το λέω και συγκινούμαι. Μη νομίζεις. Και ο νεαρός επιχειρηματίας συγκινείται όταν μιλάει για εκείνη και για όσα κάνει τον τελευταίο καιρό. Ειδικά, τον τελευταίο ενάμιση μήνα ο σκληροτράχηλος επιχειρηματίας έχει γίνει λίγο... Μάρθα Βούρτση! Συγκινείται με τα πάντα. Α ρε Τζούλια τι κάνεις. Για να καταλάβεις, τον ρώτησαν αν είναι ερωτευμένος με την Αλεξανδράτου και κούνησε το κεφάλι του ότι δεν θέλει να απαντήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...