Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ -Γιάννης Κότσιρας: «Ο καναπές ποτέ δεν ήτανε το δικό μου σπορ, δεν επαναστάτισσα ποτέ με like και twitter»

Σπάνια μιλάει, όποτε όμως το αποφασίζει, ο Γιάννης Κότσιρας τα λέει έξω από τα δόντια.

Έτσι συμβαίνει και τώρα που ο τραγουδιστής σχολιάζει τα όσα τραγικά συμβαίνουν στη χώρα μας. 


Μιλώντας στο Salonika Video ο αγαπημένος ερμηνευτής σχολιάζει: «Περνάμε δύσκολα τα τελευταία δύο – τρία χρόνια και αυτό που μας κάνουν είναι σαν να θέλουν να μας τιμωρήσουν με σαδιστικό τρόπο».

Όσο για τον τρόπο που αντιδρά ο ίδιος σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω του, απαντά: «Ο καναπές ποτέ δεν ήτανε το δικό μου σπορ, δεν επαναστάτισσα ποτέ με like και twitter, αλλά δεν είμαι και της λογικής του σπάμε ό,τι βρίσκουμε, αλλά όταν έχεις να κάνεις με ένα βίαιο κράτος, κάπως πρέπει να αμυνθείς».

Ο ίδιος επίσης επισημαίνει: «Στην Ελλάδα πριν δύο χρόνια γίνανε οι μεγαλύτερες και ειρηνικές διαδηλώσεις. Εάν γινόταν αυτό σε άλλο κράτος θα είχε αλλάξει η πολιτική.
Όταν συμβαίνουν τέτοιου είδους παγκόσμιες καταστάσεις, πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου. Και στη μουσική τώρα θα ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει και τα όσα συμβαίνουν στη μουσική βιομηχανία καθώς λέει: «Η δισκογραφία με την μορφή που την ξέραμε, έχει τελειώσει εδώ κα πολλά χρόνια, όμως η παραγωγή των τραγουδιών είναι ανεξάρτητη και αντιθέτως νομίζω πως όλο αυτό το πράγμα, θα παράξει καλύτερα τραγούδια».

Ο Γιάννης Κότσιρας δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον: «Είμαι από φύση πολύ αισιόδοξος, ακόμη και όταν πέφτει το σκοτάδι, θα κάτσω να περιμένω την ανατολή». Θα ασχολούταν όμως ο ίδιος ποτέ με την πολιτική για να αλλάξει τα πράγματα; Ο ίδιος λέει: «Μου έχουν γίνει προτάσεις σχεδόν από όλα τα κόμματα, αλλά δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με τη πολιτική. Η ποιο σοβαρή πολιτική είναι η μουσική».

Και καταλήγει με μία ευχή: «Θέλω αν ευχηθώ καλή δημοκρατία και καλή λευτεριά από τους ξένους».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τη συνέντευξή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...