Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014

«Όταν έφαγα τα σκ..α, σκλήρυνα και έμαθα να θωρακίζομαι»


" Αν αποφασίσω να ΄ρθω να σου σπάσω τα μούτρα, θα ΄ρθω και θα σου σπάσω τα μούτρα"

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα για τους αμετανόητους εχθρούς του και για τον τρόπο που του έχουν συμπεριφερθεί!


 Eίσαι ευαίσθητος άνθρωπος;


Είμαι πολύ ευαίσθητο άτομο, αλλά ύστερα από αρκετά χρόνια εμπειρίας, χαστουκιών και σφαλιάρας έχω γίνει πολύ σκληρός και πιο επιλεκτικός στο που και πόσο θα ανοιχτώ. Δεν είναι τόσο εύκολο πια να με αγγίξεις και να με πληγώσεις. Μικρός, ήμουν ένα πολύ ευαίσθητο παιδί, όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά ήμουν πάρα πολύ αγνός και στη συνέχεια, όταν έφαγα τα σκατά, σκλήρυνα και έμαθα να θωρακίζομαι.

Θέλω να μου περιγράψεις κάπως τα σκατά...

Αυτά τα σκατά πέρα από καταστάσεις, είναι άνθρωποι του χώρου μας που περιφέρονται ανάμεσα μας και κάποια διαπρέπουν κιόλας. Πρόκειται για άτομα που με κυνήγησαν , μου έκαναν κακό και που ακόμη και  σήμερα συνεχίζουν να ασχολούνται κακοπροαίρετα με το άτομο μου. Εν γνώσει μου τους έχω αφήσει να υπάρχουν, χωρίς κανένα θέμα, χωρίς να δημιουργήσω ίντριγκα, κοινώς, χωρίς να τα κάνω λίμπα.

Γιατί δεν τα έκανες λίμπα;

Διότι είμαι άνθρωπος που όταν θα αποφασίσω να κάνω κάτι θα το διεκπεραιώσω. Αν αποφασίσω να ΄ρθω και να σου σπάσω τα μούτρα, θα΄ρθω και θα σου σπάσω τα μούτρα. Η διαμάχη μας θα έχει άκρη, τέλος, ξεκαθάρισμα. Δεν θέλω να μπω σ΄αυτήν την διαδικασία διότι, αν μπω, γνωρίζω ότι θα είναι επώδυνη και από τις δύο πλευρές. Ωστόσο, αν κάποια στιγμή ακούσεις κάτι, μπορεί και να έχω ένα διάλειμμα στην άπλετη υπομονή μου.

Είσαι θυμωμένος;

Καθόλου. Είμαι πολύ ευγνώμων άνθρωπος σ΄αυτό που μου συμβαίνει και πολύ χαρούμενος με την κάθε μέρα που ξημερώνει. Απλώς θέλω να περάσω το μήνυμα σε κάποιους που θα διαβάσουν αυτή τη συνέντευξη ότι το να κάνεις τον μ...... δεν σημαίνει ότι είσαι και μ.....ς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...