Τρίτη 23 Απριλίου 2013

VIDEO -Η απάντηση του Γεράσιμου Γεννατά στην επίθεση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου!

Την πρεμιέρα, πριν από λίγες ημέρες, του νέου show του ΑΝΤ1, Your Face Sounds Familiar, ακολούθησε και το πρώτο παρατράγουδο. Με μια διαδικτυακή της ανάρτηση, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έδωσε τη σκληρή της απάντηση στον Γεράσιμο Γεννατά, για επίθεση που είχε δεχτεί η ίδια από τον ηθοποιό όταν συμμετείχε στο Dancing On Ice.
Λυπάμαι που ήρθες στη θέση μου αγαπητέ… Εύχομαι να καταλάβεις τώρα ότι από όλα τα πράγματα που καταπιάνεται ένας άνθρωπος, μπορεί να βγουν πολλά καλά, όταν τα κάνεις έντιμα. Επίσης εύχομαι να μη χρειαστεί να νοιώσεις την απόρριψη των “καταξιωμένων” συναδέλφων σου., είχε γράψει μεταξύ άλλων.
Ο Γεράσιμος Γεννατάς επισκέφθηκε χθες το ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ και όπως ήταν αναμενόμενο δεν απέφυγε την ερώτηση του Θέμου Αναστασιάδη. "Αποκλείεται να έχω μιλήσει για κάποιον άνθρωπο. Είναι σαφές ότι αναφέρεσαι σε αυτό που κάνει αυτός ο άνθρωπος και δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό αυτό...", είπε ο ηθοποιός και διευκρίνησε ότι αναφερόταν στην πληθώρα ριάλιτι που υπήρχαν τότε στην τηλεόραση και στην αντιμετώπιση των συμμετεχόντων από το κοινό ως ήρωες.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...