Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξεσαλώνει: Λαμπερό comeback [εικόνες&βίντεο]

Πρώτα ήταν ο «Βασιλιάς της ροκ» Ελβις Πρίσλεϊ που άφησε άφωνο το Λας Βέγκας. 

 

Δεκαετίες αργότερα άλλη μια ...γαλαζοαίματη της μουσικής σκηνής, η Μπρίντεϊ Σπιαρς προκάλεσε πανζουρλισμό στους περίπου 7.000 ακόλουθούς της στο εναρκτήριο σόου της με τίτλο «Piece of me» που έδωσε χθες στο Planet Holywood Resort & Casino.


Ηταν η πρώτη από τις 100 εμφανίσεις που έχει συμφωνήσει να δώσει. Η πριγκίπισσα της ποπ-αν εξακολουθεί και διαθέτει αυτό τον τίτλο-, άνοιξε την αυλαία του ξέφρενου σόου της με 23 hit singles, 7 διαφορετικά κοστούμια, 2 ζευγάρια αγγελικά φτερά και ισάριθμες περούκες μπροστά από 7.000 τρελαμένους φαν.


Η άλλοτε προβληματική αοιδός, απέδειξε πως διαθέτει ακόμα τη στόφα της σταρ και κατάφερε να υποκλιθεί μπροστά από έναν καταιγισμό χειροκροτημάτων από τους ενθουσιασμένους θαυμαστές της που παρακολούθησαν ένα φαντασμαγορικό θέαμα και μια εκπληκτική χορογραφία.





Ανάμεσα στο ανώνυμο πλήθος, οι παπαράτσι διέκριναν και ορισμένα από τα διάσημα κορίτσια της ποπ, όπως η Μάιλι Σάιρους, η Κέιτι Πέρι και η Σελένα Γκόμεζ. Οι τρεις σταρ τραγούδησαν τα κομμάτια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, χόρεψαν μαζί της και έδειξαν να ζουν την απόλυτη διασκέδαση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...