Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Καλίδης, Μενιδιάτης και Καλλή μας υποδέχονται στο VOX

Ένα χειμώνα γεμάτο κέφι και γνήσια λαϊκή διασκέδαση μας υπόσχονται ο Πάνος Καλίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Στέλλα Καλλή από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στο VOX. Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν το VOX συνεχίζει και φέτος να πρωταγωνιστεί με την καλύτερη παρέα για ξεφάντωμα και πραγματική διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 Ο Πάνος Καλίδης έχει ήδη αφήσει τη σφραγίδα του στο VOX καθώς εμφανιζόταν και την προηγούμενη σεζόν με τεράστια επιτυχία. Η ικανότητα του Πάνου Καλίδη να επικοινωνεί με το κοινό, να ανεβάζει τη διασκέδαση στα ύψη αλλά και η επιτυχημένη του συνεργασία με το Φοίβο που του χάρισε τραγούδια όπως το «Τι γίνεται» το «Μη μου το χαλάς», το «Γεια σου», αλλά και την τελευταία του επιτυχία «Παραγνωριστήκαμε», είναι εγγύηση για μεγάλα κέφια και διασκέδαση μέχρι το ξημέρωμα.

Το σχήμα στο VOX έρχεται να συμπληρώσει ο τζέντλεμαν του ελληνικού τραγουδιού, Χρήστος Μενιδιάτης. Μια ζεστή φωνή με μεγάλη εμπειρία στη νυχτερινή διασκέδαση και με μεγάλες συνεργασίες στο ενεργητικό του. Με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, από ζεϊμπέκικα μέχρι μπαλάντες καθώς και την πρόσφατη επιτυχία του με την υπογραφή του Φοίβου «Πάνω απ’ όλα», ο Χρήστος Μενιδιάτης θα αφήσει το δικό του στίγμα στο VOX.

Η Στέλλα Καλλή που έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της την προηγούμενη σεζόν εμφανίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στη σκηνή του VOX. Με δυνατή λαϊκή φωνή και εντυπωσιακή παρουσία, έρχεται με ζωντάνια και δυναμισμό να συμπληρώσει την παρέα. Η Στέλλα Καλλή που ήρθε για να μείνει, έχει κάνει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα με την μεγάλη της επιτυχία «Για πόσο ακόμη» καθώς και το τελευταίο της τραγούδι «Σου ρίχνω άκυρο» σε στίχους και μουσική του Φοίβου είναι σίγουρο ότι θα ανεβάσει το κέφι στα ύψη.

Ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα με ωραίες φωνές, γεμάτο ταλέντα και λάμψη έρχεται να κατακτήσει την νυχτερινή διασκέδαση κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου και παίρνοντας και φέτος την πρώτη θέση στην προτίμηση του κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...