Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Πάμε Πακέτο Συνεχίζει για όγδοη σεζόν, δυνατότερο από ποτέ!

Πρεμιέρα, Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012, στις 21:00

Νέες ιστορίες, απροσδόκητες συναντήσεις, δυνατά συναισθήματα. Το Πάμε Πακέτο συνεχίζει για 8η σεζόν στον Alpha από την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου.

Η εκπομπή που έχει κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών σε όλη την μακρόχρονη πορεία της, θα ανοίξει και φέτος πακέτα που αποκαλύπτουν συγκλονιστικές αληθινές ιστορίες με πρωταγωνιστές ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Πρόσωπα που θέλουν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη, τη συγγνώμη και τα συναισθήματά τους στέλνουν το δικό τους πακέτο μέσα από τη δίωρη εκπομπή, με την ελπίδα να δεχθούν μια νέα ευκαιρία στη ζωή τους και να έρθουν σε επαφή με άτομα που δεν έχουν συναντήσει ποτέ ή έχουν χάσει για χρόνια. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου με ειλικρίνεια και αμεσότητα γίνεται συνοδοιπόρος των πρωταγωνιστών σε αυτήν τη σημαντική διαδρομή, που μπορεί να αλλάξει τις ζωές τους για πάντα. 

Και αυτή τη σεζόν, τα πακέτα θα ταξιδέψουν σε διάφορα σημεία του κόσμου για να φτάσουν στους παραλήπτες τους. Ακόμη, διάσημοι προσκεκλημένοι θα γίνουν οι ίδιοι αποστολείς ή παραλήπτες πακέτων, αποκαλύπτοντας πτυχές της προσωπικότητάς τους που δεν γνωρίζουμε.

Το Πάμε Πακέτο συνεχίζει για όγδοη σεζόν, δυνατότερο από ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...