Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Κάτι Ψήνεται: Νέα, ολοκαίνουργια επεισόδια

Πρεμιέρα, Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου στις 20:00

Η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών στις 20:00 συνεχίζεται!

Το Κάτι Ψήνεται επιστρέφει τη Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με νέους επίδοξους οικοδεσπότες και ολοκαίνουργια ευφάνταστα πιάτα.

Και τη νέα σεζόν, θα γνωρίζουμε κάθε εβδομάδα μία διαφορετική ομάδα πέντε αγνώστων μεταξύ τους ανθρώπων, οι οποίοι θα διαγωνίζονται για το πιο απολαυστικό δείπνο και την πιο φιλόξενη ατμόσφαιρα, με στόχο να στεφθούν οι οικοδεσπότες της εβδομάδας αλλά και να κερδίσουν το έπαθλο των 1500.

Ιδιαίτεροι και ξεχωριστοί χαρακτήρες, δημιουργικοί γαστρονομικοί πειραματισμοί και art de la table παρουσιάσεις, φιλίες και ίντριγκες, ανυποψίαστες εξερευνήσεις στα σπίτια των διαγωνιζόμενων από την υπόλοιπη ομάδα, απροσδόκητες βαθμολογίες και πολλές εκπλήξεις συνθέτουν την επιτυχημένη συνταγή του Κάτι Ψήνεται για άλλη μία σεζόν, το οποίο θα ταξιδέψει και πάλι σε διάφορα μέρη της χώρας.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει αλλά οι δηλώσεις συμμετοχής για το Κάτι Ψήνεται συνεχίζουν να καταφθάνουν από όλη την Ελλάδα. Οι επίδοξοι μάγειρες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικώς στο 212 212 5454 ή μέσω της ιστοσελίδας www.katipsinetai.gr.

Όλες οι συνταγές, καθώς και η βαθμολογία των διαγωνιζομένων, θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εκπομπής.

Κάτι Ψήνεται, η αγαπημένη συνήθεια των 20:00, για άλλη μια σεζόν στον Alpha!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...