Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Παιδάκι θέλει η Ζέτα

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι φαίνεται ειδική περίπτωση γυναίκας. Αν και πάντα υπήρχε δίπλα της ένας διάσημος άντρας, εκείνη σπάνια μιλούσε για τη σχέση της δημόσια ή αποκάλυπτε περισσότερα από όσο ήθελε η ίδια.

Μοναδική εξαίρεση ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Η σχέση τους από την πρώτη μέρα, έγινε εξώφυλλο σε περιοδικά, συζήτηση σε πάνελ εκπομπών και αγαπημένο talk of the town, αλλά αυτό που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι, η "ανανεωμένη" Ζέτα, η οποία άφησε πίσω της τις προηγούμενες αναστολές και επιφυλάξεις και μίλησε επιτέλους ανοιχτά για τη σχέση της με το Μιχάλη.

Όσοι ξέρουν καλά τη Ζέτα, λένε ότι αυτό δεν ήταν ένα απλό βήμα, αλλά ολόκληρη επανάσταση για τη σέξι παρουσιάστρια και ηθοποιό και ότι αυτό μόνο ένα πράγμα σημαίνει. Ότι η ίδια είναι πλέον σίγουρη και ασφαλής στο πλευρό του Μιχάλη.

Όμως άλλη μια πληροφορία έρχεται να επιβεβαιώσει τα παραπάνω. Σύμφωνα με πηγές η Ζέτα τους τελευταίους μήνες εμπιστεύτηκε σε ανθρώπους του στενού της περιβάλλοντος, ότι σκέφτεται σοβαρά, το ενδεχόμενο ενός μωρού. Φίλοι και συγγενείς, της υπενθυμίζουν ότι έχει έρθει ή ώρα να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της. Και το επόμενο βήμα δεν είναι ένα γάμος όπως όλοι υποθέτουν, αλλά μια εγκυμοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...