Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ζέτα Δούκα: «Δεν ζήτησα 8.000 ευρώ για Το Αμάρτημα της Μητρός μου, αλλά 7.500»!

Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ!
Την προηγούμενη εβδομάδα μας είχε απασχολήσει το ποσό που ζήτησε η Ζέτα Δούκα για τρία guest στη σειρά του Αντ1 «Το Αμάρτημα της μητρός μου».
 
Οι πληροφορίες μιλούσαν για 8.000 ολόκληρα ευρώ για κάθε επεισόδιο! Η Ζέτα Δούκα όμως, βγήκε και μίλησε, για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους!

Δεν ζήτησε λέει, 8.000 ευρώ για τρία επεισόδια, αλλά 7.500 (!) για δυόμιση επεισόδια (προφανώς όλα μαζί και όχι 7.500 το καθένα). Αλλά και πάλι πολλά δεν είναι; Θα καραφλιάσω, όχι πείτε μου!!!

Συγκεκριμένα η ηθοποιός δήλωσε: «Θα ήταν κουτό σε τέτοιες εποχές να ζητούσα ένα τέτοιο ποσό για το καθένα επεισόδιο… Ζήτησα 7,500 για τα δυόμιση επεισόδια τα οποία θα γυρίζονταν σε δέκα περίπου ημέρες -το τονίζω αυτό γιατί ο κόσμος φαντάζεται ότι ένα επεισόδιο μπορεί να γυριστεί σε μια-δύο ημέρες- και δεν κλείσαμε…».

Δηλαδή, για να καταλάβω, για δέκα μέρες ζήτησε 7.500 ευρώ... πείνα σας λέω πείνα! Απορώ πως ζει με αυτά τα λεφτά που ζητάει. Και απορώ δις για το πώς ακόμη της προσφέρουν δουλειά. Πάντως, ό,τι και αν έγινε τη χυλόπιτα την έφαγε από τον Αντ1 και δεν τη χώνεψε...
athensbars.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...