Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Η Μάγια Τσόκλη ανοίγει εργοστάσιο μπύρας!

Σύντομα, η νέα δραστηριότητα της Μάγιας Τσόκλη θα είναι η παραγωγή μπύρας! Μάλιστα, ακούσατε σωστά. Η παρουσιάστρια του "Ταξιδεύοντας" ανοίγει στην Τήνο μικροζυθοποιΐα, της οποίας η λειτουργία προγραμματίζεται για τις αρχές του 2013.

Η παρουσιάστρια έγραψε πριν από λίγο στο facebook: "Μία νέα μικροζυθοποιΐα ετοιμάζεται στην Τήνο... Γεννητούρια θα 'χουμε, με το καλό, στην αρχή του νέου έτους"! Από κάτω, οι ηλεκτρονικοί της φίλοι άρχισαν να της δίνουν ευχές για το νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα.

Σύμφωνα με αφιέρωμα που είχε κάνει πριν από λίγες εβδομάδες η κυκλαδίτικη εφημερίδα "Κοινή Γνώμη", βασικός μέτοχος της επιχειρηματικής αυτής κίνησης είναι ο σύντροφος της Μάγιας Τσόκλη, Αλέξανδρος Κουρής.

"Η ιδέα υπήρχε στο μυαλό μας, αλλά αποφασίσαμε να την κάνουμε πραγματικότητα τον περσινό χειμώνα. Ένα Σαββατοκύριακο, χιόνιζε θυμάμαι, ήμασταν με τη Μάγια στην Τήνο και το φίλο μας καθηγητή στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή, Φίλιππο Παπαδόπουλο. Το συζητήσαμε και σταδιακά αποφασίσαμε ότι η ιδέα έπρεπε να γίνει πραγματικότητα. Έτσι άρχισαν όλα...", λέει ο Αλέξανδρος Κουρής στην εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...