Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Πρώτη φορά χρωστάω. Δεν με έχουν πληρώσει εδώ και δυο χρόνια»

Η οικονομική στενότητα που αντιμετωπίζει αυτό τον χειμώνα (τόσο εκείνος, όσο και η σύζυγός του Άννα Ντιμιτρίεβιτς) ήταν το κεντρικό σημείο της συνέντευξης που έδωσε ο Θανάσης Ευθυμιάδης σε γνωστό lifestyle σάιτ.

«Σαν οικογένεια πια, ζούμε μετρημένα. Απλά και οικονομικά, αλλά όχι μίζερα. Δεν έχουμε χάσει τη χαρά μας, στο σπίτι, με τα παιδιά. Είναι όμως η πρώτη φορά που χρωστάω στη ζωή μου. Υπήρξα πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις μου προς το Κράτος και έκανα γενικά μετρημένη ζωή. Δεν πίστευα ποτέ, όμως, ότι θα φτάσω σε αυτό το σημείο. Να χρωστάω. Όπως και όλοι οι Έλληνες, άλλωστε». Αυτό δήλωσε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο fthis, παρόλο που φέτος βρέθηκε να έχει δυο δουλειές (σ.σ. την κωμωδιά «Άντρες έτοιμοι για όλα» και τον μονόλογο «Έφη»).

Συγκεκριμένα όσον αφορά το λόγο που έχει φτάσει σε αυτό το σημείο, ο δημοφιλής ηθοποιός εξήγησε: « Μου χρωστάνε χρήματα από το σίριαλ «Κούκλες» που έπαιζα με τη Δήμητρα Ματσούκα. Κι όλο μας λένε από μήνα σε μήνα πως θα τα πάρουμε και πέρασαν δύο χρόνια. Επίσης το ίδιο κανάλι, χρωστάει χρήματα και στη γυναίκα μου (Άννα Δημητρίεβιτς) από τη σειρά «Με λένε Βαγγέλη». Είναι χρήματαε που έχουμε δουλέψει και τα χρειαζόμαστε. Κάνεις τον ετήσιο οικογενειακό προγραμματισμό και ενώ περιμένεις να πληρωθείς, τελικά περιμένεις ΑΝ θα πληρωθείς».

Πηγή:  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...