Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ποια είναι η μεγάλη πληγή του Μιχάλη Χατζηγιάννη



​«Ήμουν πολύ ελεύθερος από τους γονείς μου. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που δεν μου στέρησε τίποτα. Δεν έχω παιδικά απωθημένα» δήλωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε συνέντευξή του.
Όσον αφορά στις σχέσεις του είπε:

«Εξ ολοκλήρου δεν με ξέρει κανένας. Υπάρχει ένα 5% που δεν το λέμε σε κανέναν. Στις σχέσεις μου είμαι δοτικός, αλλά είναι εγωπαθές να στο πω εγώ αυτό. Μια σχέση για μένα τελειώνει όταν δεν έχω να πω τίποτα μαζί τους, όταν δεν θέλω να τους βλέπω, όταν αποτραβιέμαι, όταν δεν απαντώ στις κλήσεις τους. Δεν έχω κλάψει ποτέ για μια σχέση, νιώθω θλίψη αλλά δεν κλαίω. Σε επαγγελματικό επίπεδο έχω επανασυνδεθεί με ανθρώπους αλλά σε προσωπικό πιο σπάνια»

Στην συνέχεια χαρακτήρισε την Ζέτα Μακρυπούλια ως το «έτερον ήμισυ» του, και μάλιστα διευκρίνισε ότι είναι η πρώτη φορά που νιώθει έτσι.

Αποκάλυψε πως υπάρχει απόλυτη κατανόηση μεταξύ τους, λόγω του ότι βρίσκονται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο και είναι έτοιμη να κάνουν το επόμενο, και γιατί όχι το μεγάλο, βήμα.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλει να έχει αίσιο τέλος η σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ λέει ότι είναι ωραίο να νιώθει κανείς σιγουριά και ασφάλεια στη σχέση του, όπως ο ίδιος.

Ο τραγουδιστής έχει όμως και μια πληγή που δεν λέει να κλείσει… «Η κακή δική μου προσωπική ανάμνηση είναι ότι δεν φίλησα και δεν αποχαιρέτησα τον παππού μου όταν πέθανε δεν ήμουν εκεί και είναι το απωθημένο μου νιώθω ότι άφησα κάτι ανολοκλήρωτο» σημείωσε χαρακτηριστικά.


Πηγή: κυπριακή τηλεόραση ΡΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...