Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Η Μαρία Μπεκατώρου πάει... ΑΝΤ1!

Αυτό το κορίτσι τελικά όλοι το θέλουν και το κυριότερο; Ολοι το αγαπάνε ! Ναι, γιατί ακόμα και στον μαγικό, γυάλινο κόσμο της τι-βιτσας μας που γίνεται της τρελής στις... τρικλοποδιές, τα καλά παιδιά όχι μόνο μπορούν να υπάρξουν, αλλά μπορούν και να κάνουν και καριέρα. Αργά μεν, σταθερά δε...

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την Μαρία Μπεκατώρου. Βλέπετε, η Μαρία μπορεί να έχει κοπιάσει πολύ για να βρεθεί στην πρώτη τηλεοπτική γραμμή ,όμως, σημασία έχει ότι τα κατάφερε. Εχει ταμπεραμέντο, έχει χάρη, είναι έξυπνη, έχει χιούμορ και όπως περίτρανα μας απέδειξε περνώντας και από το... crash-test του Mega, με την κατάλληλη καθοδήγηση μπορεί να φέρει εις πέρας ότι κι αν της εμπιστευτείς. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως στο "Master Chef Junior", η Μαρία με την παρουσία της και την έκπληξη έκανε και έκλεψε και τις εντυπώσεις !
Ετσι, τώρα έφτασε η ώρα για να περάσει η Μαρία και την πόρτα του ΑΝΤ1. Ναι, οι Αντεννικοί προσέγγισαν την Μαρία, της έκαναν την πρότασή τους και εκείνη εννοείται πως τους είπε το "ναι". Οι Αμαρουσιωτες έκαναν πρόταση - πρόσκληση στην Μαρία για να εμφανιστεί στο "Dancing" της Κυριακής !

Η γνωστή παρουσιάστρια ,λοιπόν, όχι μόνο έχει πει το "ναι", αλλά έχει ξεκινήσει και εντατικές πρόβες, προκειμένου να τα καταφέρει και την Κυριακή να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων και του... παρκέ.

Εκτός ,όμως, από την Μαρία, στο Κυριακάτικο live σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, θα είναι και ο γλυκύτατος και ταλαντούχος Μύρωνας Στρατής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...