Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014

Δάκης: «Όταν παθαίνεις κατάθλιψη, αδυνατείς να εξηγήσεις λογικά όσα νιώθεις»

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση ο Δάκης αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τις περιπέτειες της υγειά του, την κατάθλιψη αλλά και τα... φάρμακα που αναγκάστηκε να πάρει!


«Είχα δύο περιπέτειες υγείας στην ζωή μου. Από τα λέιζερ των νυχτερινών κέντρων, πειράχτηκαν κύτταρα του εγκεφάλου μου. Πέρασα πολλά μέχρι να εντοπιστεί η αιτία του προβλήματος», αποκαλύπτει στο περιοδικό Εγώ και συνεχίζει: 


«Λιποθύμησα. Έχασα τις αισθήσεις μου και πέφτοντας χτύπησα. Ξύπνησα την επόμενη μέρα στο νοσοκομείο. Για πολύ καιρό οι γιατροί προσπαθούσαν να ανακαλύψουν πού οφειλόταν η κατάστασή μου. Μου χορήγησαν μια φαρμακευτική αγωγή, η οποία μου προκάλεσε κατάθλιψη. Αναγκάστηκα να πάρω αντικαταθλιπτικά χάπια. Τα φάρμακα ήταν πολύ δυνατά. Έπειτα ξεκίνησε ένας φαύλος κύκλος. Ήμουν πολύ άσχημα ψυχολογικά. Δεν άντεχα να μείνω μόνος. Ήθελα συνέχεια να έχω παρέα», εξομολογείται και καταλήγει:

«Όταν παθαίνεις κατάθλιψη αδυνατείς να εξηγήσεις λογικά όσα νιώθεις. Χτυπούσε η πόρτα ή το τηλέφωνο και τρόμαζα. Δεν μπορούσα ού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...