Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Διακοπές στην Αίγινα για τη Mις Sex and the City


Οι κάτοικοι της πανέμορφης Πέρδικας στην Αίγινα έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν πριν από λίγες ημέρες είδαν να περιφέρεται χαλαρή στην περιοχή τους η Αμερικανίδα ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έχοντας για συντροφιά τον γοητευτικό συνάδελφό της Τζέρεμι Αϊρονς


Mετά την έντονη φημολογία που θέλει το επόμενο «Sex and the city» να γυρίζεται στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Πύλο (κάτι που ουδείς μπορεί να επιβεβαιώσει προς το παρόν), η γυναίκα που λατρέψαμε μέσα από την ομώνυμη σειρά, η Αμερικανίδα ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, ήρθε για ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα με σκάφος. Πρώτος της σταθμός ήταν τα Επτάνησα, και συγκεκριμένα η Κεφαλονιά και η Ιθάκη, στα οποία έκανε διακριτικά τις βόλτες της, αποφεύγοντας τον τουριστικό συνωστισμό και τους παπαράτσι. «Ηταν σχετικά απόμακρη και όποτε έβλεπε κινητό τηλέφωνο έφευγε τρέχοντας, προκειμένου να μη δει τον εαυτό της στα περιοδικά. Ηταν χαλαρή, ντυμένη casual, με σορτσάκια, κοντές φούστες και μακό φανελάκια, εντελώς άβαφη, κάτι που έκανε σαφές ότι δεν ήθελε να απαθανατιστεί έτσι. 

Πρόκειται άλλωστε για την ηθοποιό που θεωρείται παγκόσμιο fashion icon, με κάθε της ενδυματολογική επιλογή να υιοθετείται σχεδόν ταυτόχρονα από εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο», σχολίαζαν όσοι ήρθαν έστω και στιγμιαία σε επαφή μαζί της. Και με το δίκιο τους. Μάλιστα όταν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μπήκε σε κάποιο κατάστημα της Κεφαλονιάς για να προμηθευτεί ένα καπέλο Παναμά με ροζ κορδέλα στο γείσο ένιωσε σχετικά άβολα όταν η ιδιοκτήτρια της ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί. Τελικά όμως απεδείχθη εξαιρετικά ευγενής, καθώς αναγκάστηκε να υποκύψει στα ερασιτεχνικά «κλικ» της Επτανήσιας εμπόρου!

Οι θαλασσινές βόλτες  την «ξέβρασαν» στην Αίγινα


Η καλοκαιρινή περιπέτεια της Αμερικανίδας σταρ διέθετε πολλά ναυτικά μίλια αφού κατέληξε στην Αίγινα. Την περασμένη εβδομάδα κάτοικοι του νησιού έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν την είδαν να βολτάρει και να γευματίζει επιλέγοντας θαλασσινούς μεζέδες στη διάσημη Πέρδικα, έχοντας συντροφιά τον σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ αλλά και τον βραβευμένο με Οσκαρ ηθοποιό και δηλωμένο λάτρη της Ελλάδας, Τζέρεμι Αϊρονς.

«Ο γνωστός ηθοποιός είχε αλλάξει look έχοντας τα μαλλιά και τα γένια του λίγο πιο μακριά απ’ ό,τι συνήθως», είπαν όσοι είδαν από κοντά τον Τζέρεμι Αϊρονς και συνέχισαν: «Μάλιστα σε όσους του έπιαναν κουβέντα δεν δίσταζε να συστήσει τον γιο του, που φαίνεται ότι είναι η μεγάλη του αδυναμία».

Η διάσημη παρέα των ηθοποιών έμεινε στην Πέρδικα σχεδόν μια ολόκληρη ημέρα και φαινόταν πιο προσιτή και δεκτική απ’ ό,τι στην Κεφαλονιά. Φωτογραφήθηκε ευχαρίστως με όσους θαυμαστές τής το ζήτησαν, ενώ κάποιοι στιγμή,  η Τζέσικα Πάρκερ σήκωσε το κινητό της για να απαθανατίσει με τη σειρά της την παρέα αλλά και το τοπίο. Ο χρόνος τους όμως δεν αναλώθηκε μόνο στις φωτογραφίες. Η Τζέσικα Πάρκερ συντροφιά με τον Τζέρεμι Αϊρονς έκαναν και shopping στην περιοχή, καθώς προμηθεύτηκαν από κάποιο παραδοσιακό κατάστημα γλυκά του κουταλιού και γευστικά φιστίκια Αιγίνης.

Τέλος, αφού απόλαυσαν το ηλιοβασίλεμα μπήκαν στη βοηθητική βάρκα και από εκεί στο σκάφος τους και αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση, μια και οι διακοπές δεν είχαν ακόμη τελειώσει. Κάτι άλλωστε που επιβεβαίωσε και ο Τζέρεμι Αϊρονς όταν λίγες ημέρες μετά εμφανίστηκε σε σινεμά του κέντρου, και συγκεκριμένα στο «Σινέ Παρί» της Πλάκας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...