Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Μαριάντα Πιερίδη: Η σέξι φωτογράφηση και τα νέα επαγγελματικά της βήματα

Στην πίστα μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό θα δούμε την τραγουδίστρια


Η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή της στο τραγούδι αλλά και στο πρόσφατο τροχαίο ατύχημα που είχε.  

«Ήθελα να κάνω μία ανανέωση. Τελικά, το κατόρθωσα φέτος, έχοντας μία νέα ομάδα συνεργατών, με τους οποίους έκανα ένα καινούργιο τραγούδι, που κυκλοφόρησε πρόσφατα», ενώ πρόσθεσε: «Είμαι στο χώρο από το 2002 και έπρεπε να κάνω ένα μικρό "φρεσκάρισμα" στο ύφος και τον ήχο, χωρίς να αλλάζω το είδος που ερμηνεύω, που είναι το ποπ ελαφρολαϊκό», είπε στο περιοδικό η τραγουδίστρια.

Όσον αφορά το σοβαρό τροχαίο που έιχε πριν λίγους μήνες, η Μαριάντα δήλωσε: «Κι όμως, μέχρι πριν από ένα μήνα δεν μπορούσα να μπω σε αυτοκίνητο. Ήμουν σε κατάσταση πανικού. Καθόμουν στη θέση του συνοδηγού και ενστικτωδώς πατούσα φρένο. Φοβόμουν μήπως πεταχτεί με το αυτοκίνητό του κάποιος από ένα στενό, γιατί ξεχάστηκε μιλώντας στο κινητό του. Είχα άγιο! Μετά το νοσοκομείο πέρασα αρκετές ημέρες στο κρεβάτι, στο σπίτι, μέχρι να επουλωθούν τα τραύματά μου».
   
Τέλος μίλησε και για την προσωπική της ζωή, και είπε: «Είμαι ευτυχισμένη, αλλά δεν λέω ερωτευμένη, ίσως γιατί με φοβίζει ως λέξη. Εννοείται πως θέλω να κάνω οικογένεια. Θέλω να έρθει μαγικά στη ζωή μου και ένα παιδί. Χωρίς, όμως, αυτό να με αγχώνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...