Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Πανταζής: Το ΣΔΟΕ το τράβηξε πολύ, γιατί είμαι μεγάλο όνομα...

«Κλείνοντας το μαγαζί, το κράτος έχασε πιο πολλά λεφτά. Έπρεπε να κόψει αποδείξεις, αλλά δεν ειναι το πρόβλημα της Ελλάδος οι πέντε αποδείξεις...» είπε ο τραγουδιστής για το λουκέτο που έβαλε το ΣΔΟΕ στο κέντρο όπου τραγουδούσε στη Θεσσαλονίκη


Για το λουκέτο που έβαλε το ΣΔΟΕ στο κέντρο όπου τραγουδούσε στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής επιμένοντας ότι πρόκειται για κίνηση εντυπωσιασμού.

«Με πιάνει το παράπονο. Άμα κοιτάξεις δεξιά και αριστερά γίνονται όργια» είπε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ για όσα συνέβησαν για να συνεχίσει:  «Ήταν οι συγγενείς μου και δυο - τρία κανάλια. Ήταν 5-6 τραπεζια και αυτά γράψανε ότι δεν είχαν αποδείξεις με 1.020 ευρώ προστιμο. Κλείνοντας το μαγαζί, το κράτος έχασε πιο πολλά λεφτά. Έπρεπε να κόψει αποδείξεις, αλλά δεν ειναι το πρόβλημα της Ελλάδος οι πέντε αποδείξεις...».

Αμέσως μετά πρόσθεσε: «Το τράβηξαν πολύ και νομίζω ότι έγινε για τις εντυπώσεις, γιατί είμαι πολύ μεγάλο όνομα. Υπήρχε δόλος ή ήταν μια κίνηση εντυπωσιασμού...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...