Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Η Gaga αναστατώνει τη Βρετανία με σουτιέν κ άνευ φούστας στους δρόμους του Λονδίνου

Μπορεί στην Αμερική να είναι σεμνότερη και πιο προσεκτική καθότι οι νόμοι για προσβολή της δημόσιας αιδούς είναι αυστηρότεροι, αλλά στην Ευρώπη η Lady Gaga ξεσαλώνει. Κυκλοφορεί με το σουτιέν ή με το καλσόν και δείχνει τα προσόντα της...


Ξεσήκωνει την Ευρώπη, αλλάζει τα μαλλιά της και τελευταία ξεχνάει τα ρούχα της η Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

Και ειδικά στην Αγγλία και στους εύκολους Άγγλους που αν τους δώσεις έστω μια ιδέα από γυμνή σάρκα... το κρύο τους αίμα ζεσταίνεται μονομιάς.

Καθότι η βρετανική πρωτεύουσα γνωρίζει ζεστότερες ημέρες από κάθε άλλο καλοκαίρι η Gaga είπε να τα πετάξει όλα έξω.

Την Δευτέρα εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο με ημιδιαφανή κολλητή φόρμα που της έλειπε το πάνω κομμάτι και φαινόταν καθαρά το εσώρουχο της και πολλά άλλα...

Την Τρίτη διοργάνωσε πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο του Λονδίνου με όλους της τους οπαδούς και φωτογραφιζόταν μαζί τους φορώντας κοχύλια στα μαλλιά και μόνο ... το σουτιέν της. Συνέχισε έτσι και εμφανίστηκε σε ένα παραδοσιακό μαγαζί με fish & chips στο Λονδίνο.

Την Τετάρτη το... “γύρισε” στο πιο σοβαρό φορώντας ένα γκρι ταγιέρ, και φτερά από φασιανό στα μαλλιά της.

Την Πέμπτη έχοντας κέφια, άλλαξε τα μαλλιά της από μελιά σε σκούρα καστανά, τα οποία ίσωσε και εμφανίστηκε με γυαλιά στρογγυλά καθρέφτες, μεταλιζέ κολλητό κουστούμι και βαθύ ντεκολτέ όπου φαινόταν το σουτιέν της.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας πήγε την εμφάνιση της ακόμα πιο πέρα και εμφανίστηκε με φουσκωτό μπουφάν, καλσόν και μπότες...μόνο που όπως φαίνεται ξέχασε εντελώς να βάλει την φούστα της.

Το ενδιαφέρον είναι ότι όλα τα κακόγουστα κομμάτια που διάλεξε για τις εμφανίσεις της είναι από οίκους μόδας και στοιχίζουν μια περιουσία. 5,000 ευρώ στοιχίζει το ολόσωμο κορμάκι με το οποίο εμφανίστηκε στο Χίθροου και 1,000 ευρώ οι μπότες του σχεδιαστή Azedine Alaia.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...