Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ελεύθερη και πάλι η Μόνικα Μπελούτσι - Τέλος ο γάμος της με τον Βενσάν Κασέλ

Υπήρξαν ένα από τα πιο ζηλευτά ζευγάρια της κινηματογραφικής οθόνης. Αν και κυρίως περισσότεροι ήταν εκείνοι που φθονούσαν τον Βενσάν Κασέλ γιατί «χαιρόταν» την Μόνικα Μπελούτσι. Οχι πια όμως. Το ζευγάρι το χωρισμό του έπειτα από 14 χρόνια έγγαμου βίου.

Το Σάββατο το περιοδικό Closer είχε κάνει πρωτοσέλιδο το διαζύγιό τους και τη Δευτέρα το γραφείο Τύπου της Μπελούτσι επιβεβαίωσε την είδηση στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA. Η υπεύθυνη επικοινωνίας του Βενσάν Κασέλ έπραξε το ίδιο από το Παρίσι, δίδοντας τη σχετική ανακοίνωση στο Γαλλικό Πρακτορείο: «Ο Βενσάν Κασέλ επιβεβαιώνει ότι χωρίζει κοινή συναινέσει από τη σύζυγό του Μόνικα Μπελούτσι». Η εκπρόσωπος επεσήμανε ότι το ζεύγος δεν πρόκειται να παράσχει άλλες λεπτομέρειες για τα παρασκήνια του χωρισμού του.

Οι Κασέλ και Μπελούτσι, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και διάσημα ζευγάρια στον κόσμο του θεάματος, γνωρίστηκαν το 1995 σε ένα κινηματογραφικό πλατό στη διάρκεια ενός γυρίσματος. Είναι γονείς δύο κοριτσιών, της Ντέβα, που γεννήθηκε το 2004 και της Λεονί, που είδε το φως του κόσμου το 2010.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...