Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Khloe Kardashian-Lamar Odom: Έδωσε σημεία ζωής ο πρωταθλητής του NBA

Η Khloe Kardashian και ο Lamar Odom διανύουν μια δύσκολη περίοδο στη συζυγική τους στέγη. Ο Odom φαίνεται να αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με ναρκωτικές ουσίες, το οποίο αρνείται να παραδεχτεί και η Khloe προσπαθεί να τον στηρίξει χωρίς να καταρρεύσει ψυχολογικά.

Το τελευταίο τους καβγαδάκι έκανε την Khloe να τον πετάξει έξω από το σπίτι και τον Lamar να αγνοείται για τις τελευταίες 72 ώρες.

Τελικά, ο σταρ του NBA έδωσε σημεία ζωής.  Σύμφωνα με το People, έχει ήδη επικοινωνήσει με τη γυναίκα του. «Η Khloe δεν έχει πάρει ακόμα αποφάσεις για το τι θα κάνει», είπε άτομο από τον κύκλο της reality star. Μάλλον, θα αποφασίσει να του σταθεί και να τον βοηθήσει να ξεπεράσει το πρόβλημα του. Ο ατζέντης του αθλητή των Runners δήλωσε χτες ότι ο Lamar δεν αγνοείται. «Η γυναίκα του ξέρει ακριβώς που είναι. Η συμμετοχή του στο NBA είναι ακόμα μέσα στα σχέδια του».

Ο πατέρας του Lamar, με τον οποίο είχε έρθει σε ρήξη παλιότερα, επιβεβαίωσε στα media ότι ο γιος του δεν αγνοείται: «Μίλησα με το γιο μου χτες το βράδυ. Ξέρω πού βρίσκεται, είναι εδώ κοντά. Του είπα ότι θέλω να ξαναρχίσει την μπασκετική του καριέρα και ότι αυτή η εικόνα που δίνει προς τα έξω δεν είναι ό,τι καλύτερο. Αγαπώ τον γιο μου».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...