Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Χώρισε με τη Χριστίνα o Γιώργος Σαμπάνης: Μόνος ξανά;


Μπορεί πριν από λίγες εβδομάδες ο Γιώργος Σαμπάνης να δήλωνε απόλυτα ερωτευμένος και ευτυχισμένος στο πλευρό της αγαπημένης του, Χριστίνας, αλλά όλα δείχνουν ότι το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Μεσημεριανής Μελέτης», ο Γιώργος Σαμπάνης είναι ξανά μόνος του!

Η μοναδική κοινή δημόσια εμφάνιση που είχαν πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια της σχέσης τους ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο στο νυχτερινό κέντρο Posidonio.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο τραγουδιστής είχε δηλώσει: «Επειδή αυτό τον καιρό τυχαίνει να βρίσκομαι σε σχέση με τη Χριστίνα μου, η ιδανική γυναίκα για μένα είναι αυτή» και είχε συνεχίσει λέγοντας: «Περισσότερο θα σου πω όχι για την εμφάνιση, αλλά για τα χαρακτηριστικά της σαν άνθρωπος. Με κάνει και γελάω, έχει πάρα πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ. Με κάνει να θέλω να επικοινωνώ πολλές φορές μαζί της. Είναι αρκετά πνευματώδης άνθρωπος, αντιλαμβάνεται “στον αέρα” πράγματα, λογοπαίγνια, καταστάσεις. Και άλλες φορές τις διακωμωδεί, άλλες φορές τις παίρνει σοβαρά και προσπαθούμε να τις λύσουμε. Είναι ένας άνθρωπος με στόχους και προτεραιότητες, που σέβεται αρκετά τον εαυτό του. Αυτό έχει σημασία για μένα. Μου αρέσει ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου να έχει στόχους και προτεραιότητες και αυτό το κάνει. Είναι αρκετά δυναμική, κυρίως μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν “τσαμπουκά”. Δεν φοβάται να εκφραστεί, αλλά είναι και διακριτική. Δεν θα πει πράγματα, τα οποία δεν γνωρίζει. Είναι και αγαπητή, συμπαθεί τους γύρω μου και εκείνοι τη συμπαθούν, το οποίο έχει μεγάλη σημασία για μένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...