Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ο Στάθης των Ράδιο Αρβύλα παρουσιαστής στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι


Δεν είναι «Ράδιο Αρβύλα» είναι γεγονός! Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο διάσημος συμπαρουσιαστής της δημοφιλούς εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», πάει Ρέθυμνο για να παρουσιάσει το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι!

Γνωστός για την αγάπη του στη μουσική, το πηγαίο χιούμορ και τις φοβερές ατάκες του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι έτοιμος να παρουσιάσει την μεγάλη παρέλαση των Καρναβαλικών Ομάδων, την Κυριακή 17 Μαρτίου. Ο ίδιος αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση της Οργανωτικής Επιτροπής και υποσχέθηκε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης.

Συνπαρουσιαστής του θα είναι ο γνωστός δημοσιογράφος Μιχάλης Λεάνης, διευθυντής προγράμματος του Ραδιοφωνικού Σταθμού Nova Sport Fm 94,6 και αρθογράφος της αθλητικής εφημερίδας Sportday.

Η πόλη του Ρεθύμνου ζει στους ρυθμούς της Αποκριάς εδώ και πολλές εβδομάδες, με το κέφι να κορυφώνεται κατά το τελευταίο 4ημερο. Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις έχει σπάσει κάθε ρεκόρ και το Ρέθυμνο στέλνει ένα μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας σε ολόκληρη τη χώρα. Οι ομάδες που θα παρελάσουν είναι φέτος 44 με τις 33 να έχουν φτιάξει το δικό τους Άρμα. Η ζήτηση για συμμετοχές στις ομάδες συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και οι καρναβαλιστές φέτος αναμένεται να φτάσουν τις 15.000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...