Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

«Τα πόδια μου παραμορφώθηκαν από τα τακούνια», δηλώνει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Τέλος εποχής για κάθε γυναίκα που ζήλεψε τα παπούτσια της Κάρι Μπράντσο στο Sex and the City αποτελεί η ιατρική γνωμάτευση που απαγορεύει στην 47χρονη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ να φορέσει ξανά τακούνια.

«Για 10 χρόνια έτρεχα κυριολεκτικά πάνω σε ψηλοτάκουνα. Δούλευα 18 ώρες την ημέρα και δεν τα έβγαζα ποτέ. Ούτε ποτέ παραπονέθηκα. Τα πόδια μου με ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο, αλλά κάποια στιγμή ήταν σαν να μου είπαν 'Κουραστήκαμε, μπορείς να σταματήσεις επιτέλους;'». Αυτό ήταν η ποιητική δήλωση που έκανε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ η οποία πλέον είναι αναγκασμένη -μετά από εντολή γιατρού- να φοράει τα αγαπημένα της Manolo Blahnik της μόνο σε ειδικές περιστάσεις.

Ενώ στην συνέχεια περιέγραψε αναλυτικά πως συνειδητοποίησε ότι έχει πρόβλημα « Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του I Don't Know How She Does It επέλεξα μια φθηνότερη μάρκα παπουτσιών. Τα οποία όμως, επειδή δεν ήταν δερμάτινα αλλά πλαστικά, με έκαναν να γλιστρήσω, να στραμπουλήξω τον αστράγαλό μου και να πάω στον γιατρό. Εκείνος γύρισε και μου είπε 'Το βλέπεις αυτό εδώ το κόκαλο; Δεν θα έπρεπε να είναι εδώ. Το δημιούργησες εσύ με αυτά που φοράς'».



Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...