Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Σίντι Κρόφορντ: Γιατί δεν "πήγε" ο γάμος της με τον Ρίτσαρντ Γκιρ


English: Cindy Crawford at The Fantastic Mr. F...
 (Photo credit: Wikipedia)
Μετά από δεκαοχτώ χρόνια της η Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να ξεκαθαρίσει γιατί δεν "πήγε" ο γάμος της με τον Ρίτσαρντ Γκιρ (Richard Gere).

Σε συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) το πασίγνωστο μοντέλο μίλησε για το διαζύγιο της με τον γοητευτικό σταρ του κινηματογράφου.

Ως γνωστόν το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο μετά από τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου. Η Σίντι τόνισε ότι ο βασικός λόγος ήταν η διαφορά ηλικίας καθώς εκείνη ήταν 25 κι αυτός 42.

"Πιστεύω ότι μία γυναίκα στα 20 της αρχίζει να στέκεται στα πόδια της, να αισθάνεται το κουράγιο της και να αντιλαμβάνεται τις εσωτερικές της δυνάμεις. Και είναι δύσκολο να αλλάξεις σε μία σχέση γιατί μπορεί να σε περιμένει κάπως και ξαφνικά να δει ότι δεν είσαι αυτό που νόμιζε" είπε αρχικά και συμπλήρωσε: "Νομίζω ότι ήμουν πιο πρόθυμη στα 22 να πως εντάξει, θα ακολουθήσω αλλά όταν το βιώνεις αυτό στην πορεία λες, εντάξει να ακολουθώ αλλά και να ηγούμαι μερικές φορές και να στέκομαι στο πλάι κάποιες άλλες".



Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...