Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Εκαναν... πρέμιερα με τρυφερές αγκαλιές

Επίσημη πρώτη με τον αγαπημένο της στην πρεμιέρα της! Ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος και η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι ζευγάρι τους τελευταίους πέντε μήνες και πλέον δεν το κρύβουν. Ο γοητευτικός επιχειρηματίας και η sexy τραγουδίστρια που γνωρίσαμε από το «X-Factor 1» είναι full in love και το (απ)έδειξαν στην πρεμιέρα της Ειρήνης στο «Thalassa», όπου εμφανίζεται η μελαχρινή σγουρομάλλα.

Οι δυο τους αιχμαλωτίστηκαν από τον φακό της «Espresso» σε τρυφερά ενσταντανέ. Η Ειρήνη τού αφιέρωσε πολύ από τον χρόνο της, αφού είχε ήδη βγει on stage για να παρουσιάσει το δικό της πρόγραμμα (ακολούθησαν οι «48 Ωρες» και φυσικά η πρωταγωνίστρια του σχήματος Δέσποινα Βανδή). Ο επιχειρηματίας δεν την άφησε λεπτό από την αγκαλιά του, ενώ εκείνη έδειχνε να απολαμβάνει κάθε λεπτό στο πλευρό του.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Ειρήνη Παπαδοπούλου αρκέστηκε να μας πει: «Περνάω πολύ καλά». Δεν θέλησε, ωστόσο, να μπει σε λεπτομέρειες αναφορικά με τη σχέση της με τον Τζίμη.

Πέρα από ερωτευμένη (κάνει «μπαμ» εξάλλου από το χαμόγελό της ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας), αυτή την περίοδο αισθάνεται ιδιαίτερα τυχερή για την ευκαιρία που της δόθηκε φέτος να βρίσκεται στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, την οποία θαυμάζει. «Δεν το πιστεύω ότι συνεργάζομαι με τη Δέσποινα Βανδή. Είναι θείο δώρο για μένα» μας δήλωσε η Ειρήνη.

Γεγονός είναι πως ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος στηρίζει το κορίτσι του σε ό,τι κι αν κάνει. Πριν από λίγο καιρό πρώτος και καλύτερος έσπευσε στην επίδειξη μόδας της γνωστής επιχειρηματία (και σχεδιάστριας μόδας πλέον) Ρίτας Αττάλα, στην οποία η Ειρήνη είχε πάρει μέρος. Μάλιστα, θαύμασε την αγαπημένη του στην πασαρέλα, ενώ καθόταν δίπλα στη μητέρα της. Πάντως, απ' ό,τι μαθαίνουμε, το ζευγάρι ακόμα δεν έχει πάρει την (μεγάλη) απόφαση της συγκατοίκησης.
ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...