Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

«Απορώ πώς έκανες καριέρα», είπε εξοργισμένη η Ναταλία Γερμανού στην Αννα Βίσση


Απολαυστική ήταν η Ναταλία Γερμανού στα πλαίσια της εμφάνισής της στο Πρωινό Mou. Εκεί που -μεταξύ άλλων- θυμήθηκε και το «κατσάδιασμα» που έριξε στην κουμπάρα της Αννα Βίσση την ημέρα του γάμου της.

«Είχα πολύ άγχος την ημέρα του γάμου (σ.σ. με τον Πέτρο Ιμβριο), γιατί ήταν κρυφός. Δεν ήθελα να δώσω δημοσιότητα. Θυμάμαι, είχα πει στην Αννα (σ.σ. που ήταν κουμπάρα), κατέβα να βάλεις το αυτοκίνητο μπρος, αλλά πρόσεχε να πατήσεις το αριστερό κουμπί, γιατί με το δεξί παίρνει μπρος ο συναγερμός. Η Αννα πάτησε το δεξί. Οπότε πήρε ο συναγερμός μπροστά και μας άκουσε όλη η Βούλα. Κατέβηκα τις σκάλες με το νυφικό, τρέχοντας όμως για να σταματήσω το συναγερμό, και αρχίζω να φωνάζω στη Βίσση: "Μα είναι δυνατόν! Τι σου είπα να κάνεις! Μια δουλειά σου είπα να κάνεις! Απορώ πώς έκανες καριέρα!"». Αυτό το περιστατικό (το οποίο κατέγραψε σε δημοσίευμά του και το star.gr) διηγήθηκε η Ναταλία Γερμανού στο Πρωινό Mou.

Προσθέτοντας, σχετικά με την αντίδραση του Φρέντυ Γερμανού που ήταν μπροστά: «Κοριτσάκι μου, για όνομα του Θεού. Είναι η Αννα Βίσση, η σταρ. Πώς της μιλάς έτσι; Ηταν μια πολύ αστεία στιγμή. Ο μπαμπάς, η κουμπάρα και η νύφη με τις γόβες στο χέρι, να κατεβαίνει κουτρουβαλώντας τις σκάλες για να σταματήσει το συναγερμό».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Ναταλία Γερμανού είπε επίσης στον οικοδεσπότη, Γιώργο Λιάγκα, σχετικά με τα σχόλια που έκανε για το τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη: «Βρίζεις πολύ ρε παιδάκι μου! Είσαι λίγο στενάχωρος μερικές φορές! Στεναχωρείς κόσμο!(...) Λες μια σειρά κοσμητικών επιθέτων. Ας πούμε "σκουπίδι", "τουρκομπαρόκ", και ξεχνάς πως πίσω από το τραγούδι κρύβονται δυο άνθρωποι που το έγραψαν. Αυτοί πώς θα ένιωσαν; Αν το έλεγες αυτό για δικό μου τραγούδι, εγώ θα έβαζα τα κλάματα!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...