Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Δείτε πως είναι σήμερα η Ηρώ Μουκίου και ποια είναι τα επόμενα σχέδιά της

Η Ηρώ Μουκίου είναι μία καταξιωμένη ηθοποιός, η οποία από όταν αποφοίτησε από την δραματική σχολή, ξεκίνησε να παίζει στο θέατρο. Στη συνέχεια, ήρθε η τηλεόραση και η Ηρώ Μουκίου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό...
μέσα από τη συμμετοχή της σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του ’90.
Έκανε πολλές επιτυχίες στην τηλεόραση και το θέατρο, ωστόσο, μερικά χρόνια πριν, αποφάσισε να φύγει από την Αθήνα και να ζήσει για τρία ολόκληρα χρόνια στην Λάρισα, μαζί με την οικογένειά της. Όπως λέει η ίδια, βέβαια, στο entertv.gr, από τα δώδεκα χρόνια που είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της, μόνο τα τρία έζησαν μαζί, το διάστημα που εκείνη πήγε στη Λάρισα. Η γνωστή ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον ψυχίατρο Σάκη Καλογερόπουλο, ο οποίος έχει το γραφείο του στη Λάρισα, ενώ είναι και ιδιοκτήτης της ιδιωτικής ψυχιατρικής κλινικής «Αγία Φωτεινή».

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, η Ηρώ Μουκίου μένει πλέον μόνιμα στην Αθήνα και πηγαινοέρχεται μεταξύ Αθήνας και Λάρισας, όπου ζει και εργάζεται ο αγαπημένος της σύζυγος. «Αυτό είναι το μυστικό της διάρκειας του γάμου μας! Δεν υπάρχει η καθημερινή τριβή και η φθορά. Όταν βλέπεις τον άλλο μόνο Παρασκευή  Σάββατο, Κυριακή, ο έρωτας μένει φρέσκος. Και το προτιμάμε!» εξομολογήθηκε στο entertv.gr η γνωστή ηθοποιός.

Πολλές είναι, όμως, και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της γνωστής πρωταγωνίστριας, η οποία θα έχει έναν γεμάτο χειμώνα και δηλώνει πολύ χαρούμενη γι’αυτό. Η Ηρώ Μουκίου προετοιμάζεται για να παρουσιάσει το έργο της Λένας Βουδούρη, «Η τίγρης», το οποίο είναι βασισμένο στη ζωή της Μαρία Κάλλας, μαζί με την Ειρήνη Μπαλτά. Η παράσταση πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 25 Νοεμβρίου στο θέατρο Παραμυθίας και θα παρουσιαστεί στα πλαίσια του Φεστιβάλ του θεάτρου της Οδού Παραμυθίας.
Ενώ στις 25 Δεκεμβρίου πρόκειται να ξεκινήσει η παράσταση «Κοπεγχάγη», η οποία προβλήθηκε πέρυσι με μεγάλη επιτυχία, στο στούντιο Μαυρομιχάλη, για 15 μόνο παραστάσεις. Στην παράσταση αυτή πρωταγωνιστούν, εκτός από την Ηρώ Μουκίου, ο Βασίλης Ρίσβας και ο Θοδωρής Αντωνιάδης, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Μαργαρίτη. Τα επαγγελματικά σχέδια της γνωστής ηθοποιού, όμως, δεν σταματούν εκεί, καθώς βρίσκεται σε αναζήτηση έργου, μαζί με τον Γιώργο Νινιό, το οποίο πρόκειται να ανεβάσουν από τον Ιανουάριο.
Παράλληλα, η Ηρώ Μουκίου ετοιμάζεται να ξεκινήσει να μοιράζει τον χρόνο της, όχι μόνο μεταξύ Αθήνας και Λάρισας, όπως έκανε μέχρι τώρα. Στους προορισμούς της αναμένεται, πλέον, να προστεθεί και η Βουδαπέστη! Όπως είπε στο entertv.gr η γοητευτική πρωταγωνίστρια, η κόρη της, Σταυρίνα, επιθυμεί να σπουδάσει Ιατρική στο πανεπιστήμιο Semmelweis, στην Βουδαπέστη. «Το θέλει πάρα πολύ από μικρή. Αγαπά ιδιαίτερα την Ιατρική…» αναφέρει για την κόρη της η υπερήφανη μητέρα.
Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr εντόπισε, μετά από αρκετό καιρό, την Ηρώ Μουκίου, σε πρόσφατη έξοδό της μαζί με την Ειρήνη Μπαλτά. Οι δύο κυρίες παρευρέθηκαν στην επίδειξη μόδας της Ζωής Γιακουμάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...