Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Tο τελευταίο αντίο στην Μαρία Πατσά, που έχασε τη μάχη με τη λευχαιμία

Το τελευταίο αντίο στην Μαρία Πάτσα που έχασε τη μάχη με τη λευχαιμία στα 33 της χρόνια, είπνα σήμερα το μεσημέρι φίλοι και συγγενείς στον Ι. Ν. Αγία Αναστασία στο Περιστέρι.

Η νεαρή κοπέλα πάλευε εδώ και πολλά χρόνια με τον καρκίνο, αλλά η τελευταία μεταμόσχευση ήταν και η μοιραία, καθώς δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στο πένθος τους αγαπημένους της.
 
Η Μαρία ήταν ένα όμορφο και δυνατό κορίτσι, που δεν το έβαζε εύκολα κάτω. Είχε ασχοληθεί με το μόντελινγκ (είχε εκλεγεί Miss Europe Face), την ηθοποιία, καθώς την είδαμε σε έναν μικρό ρόλο στην “Πολυκατοικία”, έκανε την ψυχολόγο-κοινωνική λειτουργό, αλλά και στο σίριαλ “Για την Άννα” κι έκανε και μία διαδικτυακή εκπομπή με την κολλητή της φίλη Εύη Μαυρίκη και τον Παντελή Νασόπουλο.
Η ίδια είχε μιλήσει σε συνέντευξή της για το πρόβλημα της υγείας της και τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή. Δυστυχώς, όμως δεν τα κατάφερε και σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένειά της και τα δυο της αδέλφια, που την υπεραγαπούσαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου γνωστού μοντέλου και νικήτριας του "Miss Europe Face" Η άτυχη κοπέλα δίνοντας αγώνα με τη λευχ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...