Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Ποιοι διάσημοι άλλαξαν το όνομά τους για χάρη της καριέρας;

Η αλήθεια είναι πως μάλλον πήραν τη σωστή απόφαση! Μπαίνουμε κατευθείαν στο ψητό και ξεκινάμε τις αδιακρισίες...

-Το Super Cougar, πρώην κα Ashton Kutcher, και υπερδιάσημη ηθοποιός Demi Moore, ίσως δεν γινόταν τόσο διάσημη με το όνομα Demetria Gene Guynes (Ντιμήτρια Τζιν Γκάηνες).

-Καμία επαφή δεν υπάρχει ανάμεσα στο αληθινό όνομα του "Snoop Doggy Dogg" και του ψευδώνυμού του - όχι ότι θα το περίμενε κανείς! Βέβαια το Cordazer Calvin Broadus (Κορντέηζερ Κάλβιν Μπρόαντους) δεν κάνει για ράπερ...

Bob Dylan είναι θρύλος. θα γινόταν άραγε το ίδιο γνωστός αν εξακολουθούσε να λέγεται Robert Allen Zimmerman (Ρόμπερτ Άλλεν Ζίμμερμαν).

-Ο αγαπημένος και διαρκώς ανερχόμενος Emo rapper, Drake- δεν είχε και πολύ αντρικό όνομα Aubrey Graham (Ώμπρευ Γκράχαμ).

-Ο κύριος Phoenix , Joaquin στο μικρό ούτε έξω από πρακτορείο δεν θα περνούσε με το
English: Ashton Kutcher and Demi Moore at the ...
Ashton Kutcher and Demi Moore (Photo credit: Wikipedia)
αληθινό του όνομα, το ίδιο και ο αδικοχαμένος αδερφός του River Phoenix. Φανταστείτε να τους έλεγαν Χοακίν Μπότομ και Ρίβερ Μπότομ! (Bottom= πάτος, πισινός κλπ)

-Το όνομα Cornelius Crane (Κορνήλιους Κρέην) ταιριάζει περισσότερο σε τρελλό επιστήμονα παρά στον διάσημο και συμπαθέστατο ηθοποιό που μας έχει χαρίσει τόνους γέλιο Chevy Chase.

-Μα ποιος είναι ο Thomas Mapother IV (Τόμας Μάποθερ ο Πέμπτος), επιτέλους; Δεν είναι άλλος από τον επί 30 χρόνια γόη Tom Cruise. Μπράβο του που το άλλαξε!

-Ε, το Vin Diesel σηκώνει πολλά αστέρια σαν όνομα. Δεν είμαστε τόσο σίγουροι για το καθόλου μα καθόλου ξεχωριστό και δυναμικό Mark Vincent Junior Jr (Μαρκ Βίνσεντ ο Νεότερος του Νεοτέρου ένα πράγμα)....

Carmen Electra.
Carmen Electra. (Photo credit: Wikipedia)
Carmen Electra ανεβάζει θερμοκρασία και προκαλεί ηλεκτροπληξίες στο πέρασμά της. Η Tara Leigh Patrick άραγε (Τάρα Λέη Πάτρικ), θα τα κατάφερνε το ίδιο καλά;

-Ο superstar Jamie Foxx ξεκίνησε με το όνομα Eric Bishop (Έρικ Μπίσοπ) περισσότερο ταιριαστό σε Επίσκοπο(=Bishop) και όχι σε τραγουδιστή, ηθοποιό, κωμικό.

-Το ξέρατε ότι είστε fan του θρυλικού Archibald Alexander Leach (Άρτσιμπαλντ Αλεξάντερ Λιτς), όπου Leach= βδέλλα; Μάθετέ το γιατί δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο Cary Grant!

Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι πολύ καλά έκαναν τα παιδιά και άλλαξαν τα ονοματάκια τους... πιθανότατα να μην τους ήξερε κανείς με το 'βαφτιστικό' τους.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...