Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Νίνα Λοτσάρη: Ο νέος έρωτας ο φόβος και η κακιά στιγμή. Γιατί δε θα την δείτε ποτέ ξανά με το νέο αμόρε!

Είναι από εκείνες τις στιγμές που θα ήθελες ο χρόνος να γυρίσει πίσω…Εκεί στην παραλία όπου και ερωτοτροπούσε με τον νέο της σύντροφο! Εκεί που ο φωτογράφος τους απαθανάτισε από μακριά και έκανε γνωστό το ειδύλλιο τους. 

Η Νίνα Λοτσάρη σήμερα θα έδινε τα πάντα για να μην είχε συμβεί αυτό… Να μην είχαν κυκλοφορήσει οι φωτογραφίες. Όχι…Δεν ήταν αυτή η αιτία για να χωρίσει με τον σύζυγό της. Ήταν ήδη σε διάσταση. Όμως δεν ήθελε να γίνει θέμα στα περιοδικά και στα μπλόγκς εξαιτίας των παιδιών της! Και καλά το ένα είναι μόλις ενός έτους, η κόρη της όμως που είναι 6 ετών, καταλαβαίνει πολλά….

Η ηθοποιός πέρασε μεγάλα ζόρια το καλοκαίρι καθώς μπορεί να είναι ερωτευμένη και να θέλει να το ζήσει, ωστόσο δεν απέφυγε την έκθεση. άλλα έτσι είναι αυτά. Όταν τα κάνεις σε δημόσιο χώρο καλή μου τα παθαίνεις. Το «κακό» έγινε.

Από τότε η Νίνα προσέχει πιο πολύ! Φοβάται και τη σκιά της που λένε. Αφήστε που δε βγαίνει ποτέ σε πολυσύχναστα μέρη με τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Μάλιστα η ίδια διευκρίνισε σε άνθρωπο του χώρο πως «Δεν πρόκειται ποτέ να με δείτε να φωτογραφίζομαι με τον σύντροφό μου».


 http://blogs.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...