Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

«Με βίασε φίλος μου όσο ήμουν λιπόθυμη από το ποτό» αποκαλύπτει Ελληνίδα τραγουδίστρια

Την πιο τραυματική νύχτα της ζωής της περιγράφει σε βιογραφία της που μόλις κυκλοφόρησε ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια και παρουσιάστρια. Τότε που κάποιος από την παρέα με την οποία έβγαινε της έριξε ένα χάπι στο ποτό της, την μέθυσε και την βιάσε ενώ ήταν αναίσθητη.

«Είχα δει κάποιους φίλους μου να ρίχνουν χάπια στα ποτά κοριτσιών στο club και τους είχα πει ότι δεν ήθελα να έχω καμία σχέση με αυτό. Μάλιστα είπα ψέματα ότι πάσχω από την καρδιά μου προκειμένου να μην μου ρίξουν κάτι στο δικό μου. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να ζαλίζομαι (παρόλο που είχα πιει πολύ λίγο), κάποιος να με βγάζει εκτός club για να πάρω αέρα και μετά να ξυπνάω για λίγο στο πίσω μέρος ενός ταξί. Στην συνέχεια λιποθύμησα και πάλι. Την επόμενη φορά που ξύπνησα είδα το φίλο μου να είναι σκαρφαλωμένος πάνω μου και να μου κάνει σεξ. Δεν μπορούσα να κινηθώ, πόσο μάλλον να σηκωθώ ή να φωνάξω, οπότε λιποθύμησα και πάλι». Έτσι περιγράφει η 24χρονη Ελληνοβρετανίδα Τουλίσα Κοντοστάβλος, διάσημη από το sex tape που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες (και την ανάδειξή της ως πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη από το FHM) την περιπέτεια που έζησε όταν ήταν 16 ετών.

Όλα αυτά στα πλαίσια της βιογραφίας της με τίτλο Honest: My Story So Far, που δημοσιεύει σε συνέχειες η εφημερίδα Sun.

Μάλιστα το πιο τραγικό κομμάτι της ιστορίας της είναι όταν ξύπνησε στο σπίτι αυτού που νόμιζε ότι ήταν φίλος της με την μητέρα του -που θεώρησε ότι είναι το κορίτσι του γιού της- να προσφέρεται να της φτιάξει πρωινό και τσάι. Τότε ήταν που η Τουλίσα κατέρευσε: «Πήγα στο μπάνιο και έβαλα τα κλάματα. Ντύθηκα χωρίς να πω λέξη και έφυγα. Έκλαιγα μέχρι να φτάσω σπίτι μου».

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...