Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΥΜΟΥΣΗΣ Το παράπονο για την Γερμανού

Τη δυσαρέσκεια του για την μη ανανέωση της συνεργασίας του με την εκπομπή "Μες την Καλή Χαρά", εξέφρασε ο Βασίλης Δρυμούσης.

Το πρώην μέλος την πρωινής εκπομπής του Alpha, ανέφερε πως δεν περίμενε να μην συνεχιστεί η συνεργασία του με το κανάλι της Κάντζας, καθώς δεν είχε εκφραστεί κανένα παράπονο από τους ιθύνοντες.

“Μου μένει κάτι αρνητικό, που δεν έχει να κάνει με το κανάλι. Έχει να κάνει με το  ότι δεν αναγνωρίζεται πλέον η δουλειά ενός ανθρώπου, και παίζουν ρόλο από εκεί και πέρα κάποια πράγματα που θα χαρακτήριζα αθέμιτο ανταγωνισμό. Να βολευτούν δηλαδή τα δικά μας παιδιά από άλλα κανάλια, τα οποία ενδεχομένως θα έμεναν άνεργα” δήλωσε στην κάμερα του Star.

Και δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνέχισε συμπληρώνοντας: “Το οξύμωρο είναι όταν σου λένε όλοι ότι δεν έχουν παράπονο και ότι όλα είναι καλά -αυτές ήταν οι λέξεις ανθρώπων με τους οποίους μίλησα εγώ- αλλά σου ανακοινώνουν μια απόφαση. Και τότε ρωτάς Γιατί; Υπάρχει κάποιος λόγος;” Όταν ξέρεις ότι τα νούμερά σου είναι καλά, αναρωτιέσαι γιατί συμβαίνει αυτό. Εγώ ξέρω πως, όταν κάποιος είναι καλός στη δουλειά του, δεν περιμένει να απολυθεί, περιμένει τουλάχιστον να μείνει στην ίδια θέση”.

Αναφερόμενος στη Ναταλία Γερμανού είπε: “Η Ναταλία μού είπε ότι είναι θέμα του καναλιού και ότι δεν έχει δυνατότητα να επηρεάσει τα πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση. Βέβαια, για να πω την αλήθεια, πέρυσι που της ζήτησα δουλειά, προθυμοποιήθηκε και μίλησε στο κανάλι και είχαμε αίσιο τέλος. Φέτος μπορεί να ήθελε κι αυτή να κάνει κάποια ανανέωση ή το κανάλι να την έπεισε ότι ήταν καλό να πάει με νέους συνεργάτες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...