Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ενα 24ωρο με την «εκρηκτική» Σοφία Βεργκάρα [εικόνες]

Ενα 24ωρο με τη διάσημη, όχι μόνο για τις υποκριτικές της ικανότητες αλλά και για τις καμπύλες της, ηθοποιό, Σοφία Βεργκάρα δεν θα μπορούσε να είναι βαρετό για πάρα πολλούς λόγους. Και σίγουρα για... ενδυματολογικούς, καθώς φροντίζει να αλλάζει, τα προσεκτικά επιλεγμένα για να αναδεικνύουν τα «προσόντα» της... συνολάκια, πολύ, πολύ, τακτικά!

Την Πέμπτη η Σοφία Βεργκάρα βρέθηκε στη Νέα Υόρκη. Οι παπαράτσι, φυσικά, βρίσκονταν πάντα ένα βήμα πίσω της και «αποτύπωναν» κάθε της κίνηση.

Στο τέλος της ημέρας κάνοντας μια αναδρομή, διαπίστωσαν ότι στις φωτογραφίες, η διάσημη ηθοποιός εμφανίζεται με πέντε διαφορετικά σύνολα! Κοινό χαρακτηριστικά αυτών; Οτι ήταν προσεκτικά επιλεγμένα για να αναδεικνύουν τα προσόντα της.

Η ημέρα της 40χρονης ηθοποιού ξεκίνησε με μια εμφάνιση στην εκπομπή Good Morning America. Για το πρωί, επέλεξε να φορέσει ένα πράσινο παντελόνι, με ένα λεοπάρ τοπ.

Λίγο αργότερα, ο φωτογραφικός φακός την «συνέλαβε» να βγαίνει από το ξενοδοχείο της φορώντας ένα διαφορετικό σύνολο και συγκεκριμένα ένα μαύρο κοντό φόρεμα, από τη δική της κολεξιόν.

Στη συνέχεια, καλεσμένη στο σόου οτυ Τζίμι Φάλον, εμφανίστηκε φορώντας ένα μπλε,στραφταλιζέ, φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο τις θανατηφόρες καμπύλες της.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν, όμως και το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει για την προώθηση της νέας της συλλογής: Ενα μαύρο στενό φόρεμα, που άφηνε ακάλυπτο το ένα της ώμο, το οποίο «στόλιζε» μια λεπάρ ζώνη.

Η εμφάνισή, όμως, που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν αυτή με το μπλε λεοπάρ φόρεμα, μοτίβο που φαίνεται να «αγαπά» η διάσημη ηθοποιός. Ασφυκτικά, και πάλι, στενό, αφήνοντας, και πάλι, τον ένα ώμο έξω.

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...