Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΝΟΣ ΓΑΒΡΑΣ "Δεν θα έκανα γυμνό όπως ο Χρήστος Βασιλόπουλος"

Ως γνωστόν ο Μάνος Γαβράς εδώ και καιρό έχει ανοίξει τα φτερά του για το Χόλιγουντ. 

Μέχρι στιγμής, όπως αποκάλυψε, έχει συνεργαστεί με πολλούς διάσημους αστέρες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη "Μεσημεριανή Μελέτη", ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε για να πετύχει στο εξωτερικό και αποκάλυψε τα επαγγελματικά του σχέδια.

Σχετικά για τη γνωριμία του με την Τζένιφερ Λόπεζ είπε : “Ήταν ωραία εμπειρία στο πλευρό της Jennifer Lopez. Πρώτη φορά βρέθηκα σε σετ χολυγουντιανής ταινίας. Είχαμε περάσει δυο ήμερες μαζί με την τραγουδίστρια, τον πρώην άντρα της και τα δίδυμα. Τότε ήταν ακόμα μαζί".

Αναφερόμενος στα σενάρια που τον θέλουν να συνεργάζεται με τη Ντέμι Μουρ (Demi Moore): “Θα αναλάβω άλλη μια παραγωγή με την κόρη του Clint Eastwood.  Περιμένουμε να κλείσουμε τον βασικό γυναικείο ρόλο..Ήμασταν σε συζητήσεις με τη Demi Moore, αλλά λόγω της κακής ψυχολογικής της κατάστασης, δεν θα συμμετάσχει”.

Εκτός των άλλων ο γνωστός ηθοποιός διευκρίνισε πως δεν θα ήθελε να εμφανιστεί γυμνός σε ταινία όπως είχε κάνει στο παρελθόν ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Αν το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του Μάνος Γαβράς αποκαλύπτει: “Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή σου που οι  προτεραιότητες σου αλλάζουν. Τρεις μήνες έγραφα ένα σενάριο και ήμουνα από το πρωί μέχρι το βράδυ κολλημένος σε αυτό. Δεν είχα καν σκέψη για το sex”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...