Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Κατερίνα Στανίση και Δημήτρης Κοντολάζος στο MAYA MAYA.

Με την διάθεση ανεβασμένη στα ύψη και το κέφι στα κόκκινα άνοιξε τις πόρτες του το δημοφιλέστερο μαγαζί της δυτικής όχθης, το MAYA MAYA.

Δύο θρυλικά ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης η Κατερίνα Στανίση και ο Δημήτρης Κοντολάζος ένωσαν τις δυνάμεις τους στη σκηνή και χάρισαν μοναδικές στιγμές με τις μεγάλες τους επιτυχίες και την τεράστια εμπειρία τους.

Μαζί με την εκρηκτική Σαμπρίνα, οι τρεις καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα από το πρόγραμμά τους αλλά και τα ντουέτα που ετοίμασαν με πολύ μεράκι!

Το πρόγραμμα του MAYA MAYA τα είχε όλα: από τις disco ’70’s μεγάλες επιτυχίες της Gloria Gaynor, των Abba, Michael Jackson κ.α. από το συγκρότημα Prestige, μέχρι δυνατά ελαφρολαϊκά σουξέ της εποχής από τον Απόστολο Δέζη και τη Σίσσυ Σακκά, αλλά και κρητικά τραγούδια από το δεξιοτέχνη στη λύρα Αντώνη Χαβαδάκη.

Και βέβαια όταν ακούστηκαν τα «Σε έχω κάνει Θεό», «Μυστικέ μου έρωτα» και «Συγνώμη κύριε ποιος είστε ;» από την Κατερίνα Στανίση, και «Δεν μ’ αγαπάς», «Εγώ δεν ήμουνα αλήτης» και «Το κορίτσι απόψε θέλει» δια στόματος Δημήτρη Κοντολάζου…κουνήθηκε το μαγαζί!!!

Η δυνατή πρεμιέρα μαρτυρά μια εξίσου δυνατή συνέχεια αφού το MAYA MAYA έχει όπως πάντα την καλύτερη πρόταση για λαϊκά γλέντια μέχρι πρωίας!

Η καλλιτεχνική διεύθυνση είναι του Γιάννη Κουρκουμέλη.

MAYA MAYA
Χαρ.Τρικούπη & Κύπρου, Πλ. Μπουρναζίου,
Τηλ. Κρατήσεων 2105780040
Ποτό στο μπαρ 10 ευρώ
Τιμή φιάλης ουίσκι 120 ευρώ και 130 το special

Ημέρες λειτουργίας Παρασκευή Σάββατο

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΑΝΙΣΗ Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ!!!! ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 8 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΙ 15 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΚΟΜΑ!!!! ΕΛΑΤΕ ΚΟΖΑΝΗ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΩΓΡΑΦΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΦΤΟΓΡΑΦΟ!!!!! ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΒΩ ΠΟΛΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...