Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

A. Ηλιάδη: Τα πραγματικά αίτια του χωρισμού, λίγο πριν το γάμο! (Φωτογραφίες)

 Από τα παθιασμένα φιλιά και τις κοινές τηλεοπτικές εμφανίσεις που μαρτυρούσαν έναν έρωτα μεγάλο, στο χωρισμό - σοκ που δεν περίμεναν ούτε οι εχθροί τους και ξάφνιασε όλη τη showbiz! Γιατί χώρισε τελικά η Αγγελική Ηλιάδη; Το "Θέμα" αποκάλυψε τα πραγματικά αίτια...Λόγια αγάπης, σκηνές πάθους, ένα μονόπετρο και μία πρόβα νυφικού. Οι φήμες ότι ο Κώστας και η Αγγελική δεν είναι πλέον μαζί ξέσπασαν πριν από λίγους μήνες με εκείνους να διαψεύδουν τον χωρισμό τους. Ωστόσο η επ’ αόριστον αναβολή του γάμου τους, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου, δικαίωνε τις «κακές» γλώσσες ενώ η χρυσή τομή που προσπαθούσαν ανακαλύψουν προκειμένου να σώσουν την σχέση τους δεν βρέθηκε ποτέ. Σήμερα, η σχέση της Αγγελικής Ηλιάδη με τον πρώην αγαπημένο της Κώστα Μηλιωτάκη έλαβε και επίσημα τέλος μετά την πρόσφατη δήλωση του συνθέτη: «Η σχέση μου με την Αγγελική έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα…»

Μέσα Ιουλίου και η οριστική ρήξη ανάμεσά τους έχει ήδη επέλθει. Ο Κώστας Μηλιωτάκης βρίσκεται στην διαδικασία μεταφοράς των προσωπικών του αντικειμένων από το σπίτι που έχει νοικιάσει με την Αγγελική στην Βούλα. Ο συνθέτης επιστρέφει στο σπίτι του στη Βάρη ενώ η Αγγελική δεν κάνει τίποτα για να τον σταματήσει, καθώς η απόφαση τους να μείνουν χωριστά είναι οριστική και

Ο Κώστας Μηλιωτάκης έχοντας ήδη στο ενεργητικό του ένα γάμο δεν ήταν ακόμη  έτοιμος για να κάνει το επόμενο βήμα που ήθελε η Αγγελική. Παρ’ όλα αυτά η συνεχής παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων στις κοινές νυχτερινές εξόδους τους, καθώς και οι επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις σχετικά με το γάμο τους, τους έκανε στην ουσία να δεσμευτούν, ίσως νωρίτερα από ότι θα έπρεπε και απ’ όσο θα ήθελαν στην πραγματικότητα.

Η Αγγελική, μαθημένη να έχει στο πλευρό της ένα δυναμικό και ισχυρό άνδρα που θα της απέπνεε ασφάλεια και σιγουριά, όπως ο πρώην σύντροφός της Μπάμπης Λαζαρίδης, φάνηκε ότι ένιωθε συναισθηματικά μετέωρη στο πλευρό του Κώστα Μηλιωτάκη. Από την άλλη, οι υλικές απαιτήσεις που φέρεται να είχε η γνωστή τραγουδίστρια από τον αγαπημένο της πίεζαν ακόμη περισσότερο εκείνον και τη σχέση τους. Όμως, παρ’ όλα αυτά ο συνθέτης ήταν ο άνθρωπος που έφερε και πάλι κοντά την Αγγελική με την οικογένεια της κάτι που όπως λέγεται οι ίδιοι δεν εκτίμησαν στο παραμικρό. Οι πληροφορίες θέλουν τους γονείς της Αγγελικής να μην εγκρίνουν τον Κώστα Μηλιωτάκη για σύζυγο της κόρης τους, καθώς θεωρούσαν ότι δεν είναι ο άντρας που ονειρευόντουσαν η Αγγελική. Παρ’ όλα αυτά η τραγουδίστρια έδειχνε να μην επηρεάζεται από τα σχόλια των δικών της ανθρώπων, κάνοντας πρόβες νυφικού στον σχεδιαστή μόδας Vretto Vrettako.


Όμως, εδώ και μήνες το ζευγάρι σταμάτησε να κάνει κοινές εμφανίσεις ενώ η απόφαση της Αγγελικής να εμφανιστεί στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονίκη χωρίς να βρίσκεται στο πλάι της και ο μαέστρος της Κώστας Μηλιωτάκης έκανε τις φήμες περί χωρισμού να φουντώνουν ακόμη περισσότερο. Μάλιστα, στην πρεμιέρα στο «Politia Live» η τραγουδίστρια απέφυγε τις κάμερες και τις δηλώσεις, κάτι που δεν συνήθιζε μέχρι τώρα ενώ καθ’ όλο το διάστημα που εμφανιζόταν στη Θεσσαλονίκη ο συνθέτης δεν την επισκέφθηκε ποτέ. Η ίδια διέμενε μόνη της στο ξενοδοχείο Hayat έχοντας μόνο για παρέα κάποιες φίλες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...