Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιο νέο πρόσωπο πολιορκεί ο ΑΝΤ1 για το "Dancing" και ποιοι συζητούν να... ιδρώσουν στο παρκέ ;

Ας αρχίσουν οι χοροί... Η΄μάλλον για να ακριβολογούμε, οι χοροί των συσκέψεων, των επαφών και των συζητήσεων έχουν αρχίσει εδώ και καιρό στο Μαρούσι και όσο περνούν οι μέρες όλο και φουντώνουν. Οι Αντεννικοί μετά την... θαραλλέα ομολογουμένως απόφαση της διοίκησης (λόγω της κρίσης) να ανάψει το πράσινο φως στο "Dancing", έχουν σηκώσει μανίκια και δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς τον σχεδιασμό και το στήσιμο του νέου τους σόου, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα μέχρι τον Νοέμβρη που έχει οριστεί η μεγάλη πρεμιέρα.

Ναι, το "Dancing with the stars" θα είναι μαζί μας για τρίτη φορά και όλοι οι Αμαρουσιώτες θέλουν να ελπίζουν πως λόγω περικοπών κα απίστευτων εκπτώσεων που έχουν γίνει στο μπάτζετ, να μην αποδειχθεί και... φαρμακερή ! Ετσι, όπως ήταν αναμενόμενο αυτή την εποχή το κανάλι χορεύει... τσάμικο με όλους τους εγχώριους celebrities, προκειμένου να δουν τελικά το ποια θα είναι η νέα 13άδα που θα θελήσει να ιδρώσει και να κοπιάσει στο παρκέ.

Ενα νέο όνομα που έχει προστεθεί στην λίστα των Αντεννικών και με το οποίο οι συζητήσεις παίρνουν και δίνουν, απ ΄ότι έμαθα είναι το όνομα της Ντοτέττας Παπαδημητρίου, την οποία εκεί στο κανάλι την θέλουν πολύ και έτσι όσο περνά ο καιρός, τόσο το φλερτ ανάβει !

Κατά τα άλλα; Με τον ΑΝΤ1 βρίσκονται σε συζητήσεις ξανά ανάμεσα σε άλλους και οι Γιώργος Τσαλίκης, Λάουρα Νάργιες, Σπύρος Σούλης, Ελενα Παπαβασιλείου, Σπύρος Χαριτάτος και Νικολέτα Ράλλη, οι οποίοι μπορώ να σας πω, πως έχουν κι ένα σχετικό προβάδισμα σε όλη την διαδικασία.

Πάντως, αυτή την φορά θα έχει πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε για το ποιοι θα πουν το "ναι", μιας και αυτή η τρίτη έκδοση του "Dancing" θα έχει... εντελώς φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού οι Αντεννικοί αποφάσισαν να μην αμοίβονται οι celebrities για την συμμετοχή τους, προκειμένου μαζί με τα τηλεφωνήματα, να καταφέρουν να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τον φιλανθρωπικό σκοπό που έχει το συγκεκριμένο φορμά. 


Γιατί η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα οι συμμετέχοντες αμοίβονταν και αμοίβονταν καλά. Γι ΄αυτό και οι πάντες έσκιζαν τα... ρούχα τους για να μπουν στο σόου, μιας και εκτός από την απίστευτη προβολή που απολάμβαναν, πληρωνόντουσαν κιόλας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...