Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Στο νοσοκομείο η Σάρον Στόουν

Η αμερικανίδα ηθοποιός Σάρον Στόουν πήρε εξιτήριο το Σάββατο από νοσοκομείο του Μιλάνου στο οποίο διακομίστηκε, εξαιτίας δυνατών ημικρανιών  που ένιωσε το βράδυ της Παρασκευής. 

Η ηθοποιός ήταν προγραμματισμένο να παρουσιάσει ένα φιλανθρωπικό γκαλά για το Αμερικανικό Ίδρυμα για την Έρευνα του AIDS, κάτι που έκανε μόλις οι γιατροί της επέτρεψαν να βγει από το νοσοκομείο.

Η 55χρονη ηθοποιός διακομίστηκε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο κεφάλι, ενώ λίγο νωρίτερα είχε πάρει μέρος σε επίδειξη μόδας του οίκου Fendi, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας που διεξάγεται στην Ιταλία. Το 2001 η Στόουν είχε περάσει μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, όταν είχε εισαχθεί σε κλινική εξαιτίας ανευρύσματος στον εγκέφαλο. Δυνατοί πονοκέφαλοι υπήρξαν και το 2001 η αφορμή που η γνωστή ηθοποιός διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου αργότερα οι γιατροί ανακάλυψαν το ανεύρυσμα.

Αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Μιλάνου, η Στόουν μίλησε σε δημοσιογράφους του Πρακτορείου Ρόιτερς, λέγοντας ότι "Σας ευχαριστώ πολύ για τον ενδιαφέρον σας. Αισθάνομαι καλά και είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ για μια τόσο σημαντική εκδήλωση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...