Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Από φέτος, η αληθινή διασκέδαση έχει οδό και αριθμό

Από φέτος, η  αληθινή διασκέδαση  έχει οδό  και αριθμό: 
«ΟΔΟΣ-Πειραιώς 178» με απόλυτη πρωταγωνίστρια την Πέγκυ Ζήνα, που  επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα με ένα δυναμικό, αισιόδοξο και πολύ διασκεδαστικό πρόγραμμα. 

Από τις αρχές Οκτωβρίου, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η λαμπερή τραγουδίστρια θα ερμηνεύει  όλες τις μεγάλες , καινούργιες και παλιές επιτυχίες της , στη σκηνή του «ΟΔΟΣ - Πειραιώς 178» , στο απόλυτο στέκι της νυχτερινής διασκέδασης. 

Η καταξιωμένη καλλιτέχνις με την υπέροχη λαϊκή φωνή και τα αμέτρητα αγαπημένα  τραγούδια θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό  πρόγραμμα  που σκοπό έχει την αληθινή διασκέδαση του κόσμου, σε μία εποχή που πραγματικά το έχει μεγάλη ανάγκη! 

Μαζί της , στην «ΟΔΟ-Πειραιώς 178», ο  ξεχωριστός δημιουργός και ερμηνευτής Δήμος Αναστασιάδης ,που έχει δώσει το δικό του στίγμα στον μουσικό γαλαξία. 

Την ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ και τον Δήμο Αναστασιάδη θα πλαισιώσουν  ο ανερχόμενος, ταλαντούχος  Λούκας Γιώρκας, η εκρηκτική Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο  Μιχάλης Μόσχου, η Σοφία Κίλλια, η Αρλίν και ο DJ-Κλο.  Ενώ ο κρητικός λυράρης Μιχάλης Κατρίνης θα βάλει τη δική του σφραγίδα  στο μοναδικά κεφάτο πρόγραμμα. 

Τη σκηνοθεσία του προγράμματος υπογράφει ο  Κωνσταντίνος Ρήγος, την επιμέλεια η Μαργαρίτα Μυτιληναίου και τις ενορχηστρώσεις  ο Γιώργος Ζαχαρίου.

Για  πολύ ξεχωριστές μουσικές νύχτες , ραντεβού στην «ΟΔΟ- Πειραιώς 178».

Και επειδή κάθε πρόγραμμα θέλει και τη σωστή παρουσίασή του , την περασμένη Παρασκευή, η Πέγκυ Ζήνα , ο Δήμος Αναστασιάδης, ο Λούκας Γιώργας και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, υπό τις οδηγίες του «μαιτρ» Κωνσταντίνου Ρήγου, αφιέρωσαν αρκετές ώρες στο φακό του για τη δημιουργία της αφίσας του προγράμματος που σε λίγες ημέρες θα «κυκλοφορήσει» στην πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...