Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Μπέζος στο σανίδι μαζί με την κόρη του


Μπαμπάς και κόρη στην ίδια σκηνή! Ο Γιάννης Μπέζος  θα βρεθεί στη θεατρική παράσταση «Αντιγόνη» μαζί με την 23χρονη κόρη του Ηρώ, που ήδη έχει ανοίξει τα φτερά της στον χώρο της υποκριτικής και, μάλιστα, με επιτυχία.

Ο Γιάννης Μπέζος αποφεύγει να μιλάει για το ταλέντο της κόρη του, η οποία εδώ και δύο χρόνια ακολουθεί τα επαγγελματικά του βήματα.

Το γεγονός όμως ότι σε λίγους μήνες θα τη δούμε στο σανίδι μαζί του «μιλάει» από μόνο του. Με άλλα λόγια φαίνεται καθαρά πως ο δημοφιλής ηθοποιός εκτιμάει πολύ τα προσόντα της, αφού την επέλεξε να παίξει τον ομώνυμο ρόλο στο θεατρικό έργο «Αντιγόνη» του Ζαν Ανούιγ.

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Γιάννης Μπέζος ενώ παράλληλα έχει αναλάβει να υποδυθεί και τον ρόλο του Κρέοντα.

Η παράσταση ανεβαίνει στις 30 Ιανουαρίου του 2013 στο Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γιώργου Αρμένη στα Εξάρχεια σε μετάφραση του Μάριου Πλωρίτη και σκηνογραφία του Κένι Μακ Λέλαν.

Τους άλλους ρόλους θα υποδυθούν οι Δημήτρης Κανέλλος, Ελένη Κούστα, Γιάννης Στόλλας, Παναγιώτης Κατσώλης, Ντένια Στασινοπούλου, Κώστα Τραφαλής και Κωνσταντίνα Νταντάμη.

Η Ηρώ Μπέζου είναι απόφοιτη του Εθνικού Θεάτρου και έκανε το θεατρικό ντεμπούτο τη στο «Φιόρο του Λεβάντε» αποσπώντας καλές κριτικές.

Η συμμετοχή της στο «Τρίτο στεφάνι» που σκηνοθέτησε ο Σταμάτης Φασουλής αλλά και στον «Ορέστη» του Ευριπίδη στην αρχαία Επίδαυρο με την υπογραφή του Γιάννη Χουβαρδά ανέβασαν τις μετοχές της στον λεγόμενο ποιοτικό θεατρικό χώρο.

Επίσης, η νεαρή ηθοποιός κέρδισε τις εντυπώσεις με την πειστική ερμηνεία της στην κινηματογραφική μεταφορά του έργου του Βασίλη Κατσικονούρη «Το γάλα», το οποίο, αφού πρώτα έκανε αίσθηση στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου και στη συνέχεια από τον θίασο της Αννας Βαγενά, μεταφέρθηκε στις σκοτεινές αίθουσες.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...