Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Σμαράγδα Καρύδη: Για να ερωτευτώ και να κάνω σχέση πρέπει να μου αρέσει και η εξωτερική όψη

Ούτε οι άντρες μένουν μόνο στην εικόνα, αλλά δεν νομίζω πως ένας άντρας μπορεί να ερωτευτεί μια γυναίκα που οπτικά δεν του λέει τίποτα, είπε η ηθοποιός


Για τη σχέση της με το άλλο φύλο, αλλά και το ξεκίνημά της στην παρουσίαση με το «Celebrity Game Night» στο Mega που θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Μαρτίου μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη, καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. 


«Στην πραγματική ζωή μπορούν να συμβούν τα πάντα. Πάρα πολλοί άνθρωποι γνωρίζονται μέσω facebook, μέσω διάφορων ειδών γνωριμιών», είπε, με αφορμή τον ρόλο που υποδύεται στην παράσταση «Συρανό» στο «Παλλάς», και συνέχισε: «Ειδικά επειδή οι γυναίκες δεν είναι τόσο οπτικοί τύποι, είναι πιο πολύ ακουστικοί, ερωτεύονται πιο πολύ το μυαλό. Μας ενδιαφέρει τι θα πει ο άλλος...».

Η ηθοποιός, μάλιστα, πρόσθεσε ότι «ούτε οι άντρες μένουν μόνο στην εικόνα, αλλά δεν νομίζω πως ένας άντρας μπορεί να ερωτευτεί μια γυναίκα που οπτικά δεν του λέει τίποτα. Θέλει σίγουρα, όμως, να είναι και έξυπνη αυτή η γυναίκα για να μείνει μαζί της. Για να ερωτευτείς έναν άνθρωπο και να κάνεις σχέση πρέπει να σου αρέσει και το εξωτερικό σίγουρα, εμένα δηλαδή πρέπει να μου αρέσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...