Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Δείτε τον αδελφό της Σάσας Σταμάτη που είναι... νταλικέρης! [φωτο]

Η Σάσα Σταμάτη έκανε βραδινή έξοδο με τον αδελφό της το βράδυ του Σαββάτου .... 8 Μαρτίου, διασκεδάζοντας στο νυχτερινό κέντρο Teatro, την τελευταία μέρα εμφανίσεων της Πάολα, του Παντελή Παντελίδη, της Τάμτα και του Stan.


Σ' αυτή την έξοδο στα μπουζούκια, η Σάσα Σταμάτη συνοδευόταν από τον άντρα της ζωής της, τον αγαπημένο της αδελφό, ενώ στην παρέα της ήταν ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Μιχάλης Ροδόπουλος! Ο Παναγιώτης Σταμάτης, έδειχνε να περνά πολύ καλά με την αδελφή του και την παρέα της, απολαμβάνοντας το πρόγραμμα του Teatro.

Ο Παναγιώτης Σταμάτης, είναι ο φύλακας - άγγελος της εκρηκτικής δημοσιογράφου και παρ' όλο που δεν τους βλέπουμε συχνά σε επίσημες βραδινές εξόδους, είναι ο άνθρωπος που στηρίζει την Σάσα σε κάθε της βήμα και κάθε της επαγγελματική και προσωπική απόφαση. Η ομοιότητα βέβαια μεταξύ τους, είναι εμφανής.

Ο αδελφός της Σάσας Σταμάτη, είναι ένα χρόνο μεγαλύτερός της και είναι επαγγελματίας αυτοκινηστής, ήτοι οδηγός νταλίκας. Έτσι εξηγείται πως δεν ιδρώνει το αυτί της Σάσας Σταμάτη, όταν την αποκαλούν "νταλικέρη" εξ' αιτίας των καυστικών σχολίων που κάνει μέσα από το "Πρωινό".
fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...