Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Μάρω Λύτρα 2 χρόνια μετά την εξαφάνιση της! Δείτε πως είναι σήμερα [photos]

της Σπυριδούλας Κάμπου
 
Έχοντας ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της στην Ελλάδα η Μάρω Λύτρα έχει ξεκινήσει μια νέα ζωή στο Καναδά και... το flogit.gr έχει το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ.

Μέσα σε μία νύχτα η Μάρω Λύτρα πήρε την μεγαλύτερη απόφαση για την ζωή της. 
 
Αγανακτισμένη και απογοητευμένη τότε από τα δρώμενα στο πεντάγραμμο όπως μου είχε πει τότε, έκανε το μεγάλο «μπάμ».

Μάζεψε τα πράγματα της και επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα της στο Καναδά. Έκτοτε και για πάνω από δύο χρόνια κανείς δεν έμαθε νέα της. Ούτε μια φορά δεν ήρθε πίσω στην Ελλάδα για διακοπές.

Δεν είδαμε καμία φωτογραφία της για το πώς είναι σήμερα. Τα σενάρια φούντωσαν πέρυσι από ανθρώπους του στενού της περιβάλλοντος, ότι παντρεύτηκε και έγινε μανούλα. Μυστήριο γύρω από την προσωπική της γύρω από ότι της συμβαίνει.

Το σίγουρο όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το flogit.gr η Μάρω είναι καλά και μέσα από τα δικά της λεγόμενα κατάφερε να βρει τον εαυτό της, εδώ και δυο χρόνια να κάνει το καλύτερο δώρο για την ζωή της. Ζει με την μητέρα της και την αδερφή της. Είναι σε σχέση με έναν γοητευτικό μελαχρινό άντρα.

Έγινε και νονά στο μωρό της εδώ και 30 χρόνια καλύτερης της φίλης όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτό. Το τραγούδι δεν το εγκατέλειψε. Κάποιες μέρες της εβδομάδας τραγουδάει με την μπάντα της σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του Καναδά το Mythos από όπου έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου.

Δείτε πως είναι σήμερα η Μάρω, αφήνοντας πίσω της τις εκρηκτικές εμφανίσεις στην πίστα και τα λαμπερά εξώφυλλα. Ήθελε μια ήρεμη ζωή μακριά απο το ελληνικό στάρ σύστεμ και το πέτυχε. Της άξιζε άλλωστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...