Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Το εξώδικο της "Θεοπούλας"

Εξώδικο στην εταιρεία Σύνθεση απέστειλε η γνωστή «Θεοπούλα» από το «Παρά Πέντε» ή κατά κόσμον ‘Εφη Παπαθεοδώρου γιατί μπορεί η παράσταση «Η Σονάτα του Σεληνόφωτος», στην οποία συμμετείχε, να έκανε… θραύση, η ίδια όμως, όπως καταγγέλλει, δεν έλαβε ποτέ τη συμφωνηθείσα αμοιβή, σύμφωνα με την Espresso.


Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Νίκος Κατράκης ανέβασαν τον περασμένο Νοέμβριο το εμβληματικό έργο του Γιάννη Ρίτσου στον χώρο τέχνης και δράσης Βρυσάκι, στην Πλάκα. Τον συγκεκριμένο χώρο τους παραχώρηση η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία πολιτισμού Σύνθεση, που εκπροσωπείται από τον Γιώργο Νέρη, για την παρουσίαση δώδεκα παραστάσεων.


«Για τις εργασίες αυτές», αναφέρουν στο κοινό εξώδικό τους προς την εταιρεία οι Παπαθεοδώρου-Κατράκης «συμφωνήσαμε να μας αποδίδεται το 50% των εισπράξεων κάθε παράστασης».

Μάλιστα προσθέτουν πως «λόγω της μεγάλης επιτυχίας των παραστάσεων συμφωνήσαμε να γίνουν άλλες τρεις, όπως προκύπτει από την ηλεκτρονική αλληλογραφία ανάμεσα στον σκηνοθέτη και την εταιρεία».

Με το πέρας των παραστάσεων, όπως τονίζουν στο εξώδικο «ο Νίκος Κατράκης εξόφλησε πλήρως, παρουσία μαρτύρων, τον τεχνικό της επιχείρησης, αλλά η εταιρεία, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις του σκηνοθέτη και της ηθοποιού και την υπόσχεση για την καταβολή του συμφωνηθέντος ποσοστού 50% των εισπράξεων εντός του Δεκεμβρίου 2013, δεν τους εξόφλησε».



ΠΗΓΗ: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...